Adio, vacanţă! Jennifer Lopez a plecat singură cu avionul din sudul Franţei. A luat cu ea şi cheia inimii lui Ben Affleck?

2 august, 2021
1 plecare jennifer lopez10 jpg jpeg

Ben Affleck a plecat din Europa spre America înaintea iubitei sale. Ea şi-a continuat vacanţa în Portofino, apoi a plecat singură cu avionul din Franţa.

În Portofino, fără Ben, Jennifer a fost surprinsă în fotografii foarte melancolică. A îmbrăcat o rochie albă, care a marcat şi mai mult dispoziţia romantică a divei.

De atunci, cei doi au petrecut mult timp scriindu-şi mesaje, căci după plecarea lui, cântăreaţa a fost văzută în timp ce scria pe telefon sau când vorbea pe FaceTime.

Înainte de pleca de la bordul iahtului care le-a adus atâtea bucurii şi amintiri, Ben Affleck i-a dăruit iubitei Jennifer Lopez un colier care pare a reprezenta cheia inimii sale.

J Lo a purtat această cheie şi a accesorizat-o cu un superb caftan Valentino în ultima zi de vacanţă. Înainte de a părăsi sudul Franţei, diva a avut grijă să se fotografieze cu toţi membrii echipajului.

2 fotojetjlocheie jpg jpeg

Artista şi-a luat rămas bun de la toată lumea alături de care a avut o vacanţă de vis şi unde şi-a sărbătorit ziua de naştere. Au călătorit pe Marea Mediterană, au vizitat oraşe minunate din Franţa şi Italia, iar unii angajaţi chiar şi-au luat la revedere de la ea în lacrimi.

Fără îndoială, o divă de talia lui Jennifer Lopez a animat cu adevărat sudul Franţei, chiar dacă este o zonă în care multe vedete internaţionale o aleg ca destinaţie de vacanţă. Farmecul lui J Lo are ceva aparte, care atrage oamenii.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg