Adolescenţă de coşmar! De ce au fost terorizate aceste vedete în liceu?

1 martie, 2017
Daily Instagram Posts jpeg

Sunt unii dintre cele mai cunoscuţi oameni din lume, însă nu s-au bucurat dintotdeauna de asemenea succes în rândul celor din jur. Dimpotrivă. Aceste staruri au suferit enorm din cauza criticilor cu care s-au confruntat în adolescenţă.

Megan Fox

image

Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Megan Fox a spus, la un moment dat, că, în adolescenţă, avea impresia că liceul n-avea de gând să se mai sfârşească odată, atât de mult s-au luat de ea colegii şi i-au pricinuit zile fripte. Din fericire pentru frumoasa brunetă, acea perioadă dificilă din viaţa ei s-a încheiat odată cu absolvirea liceului.

Mila Kunis

image

Vedeta din filmul “The Black Swan” a fost luată la mişto de copiii de vârsta ei din cauza “feţei ei ciudate”. Actriţa a mărturisit că ochii ei mari şi buzele cărnoase au fost subiectul multor glume nesărate din partea celor de vârsta ei. Ca prin minune, exact trăsăturile fizice care îi erau criticate în copilărie sunt acum admirate de întreaga lume!

Rihanna

image

RiRi a fost ciuca bătăilor în şcoală din simplul motiv că avea altă nuanţă de piele decât majoritatea colegilor ei. Apoi, în adolescenţă – spune diva – s-a făcut mişto de sânii ei. Cântăreaţa n-a intrat în detalii, însă a ţinut să precizeze că este acum recunoscătoare pentru criticile aduse în copilărie şi asta pentru că au făcut-o pur şi simplu mai puternică.

Jessica Alba

image

Nici frumoasa actriţă n-a scăpat de răutatea copiilor, care se luau de Jessica în mod repetat. Ce aveau să-i “reproşeze”? Ei bine, se pare că Alba avea dantura prea proeminentă şi un accent texan de-a dreptul insuportabil, în viziunea micilor cârcotaşi.

Jennifer Lawrence

image

Te uiţi la ea şi greu îi găseşti vreun defect! Şi atunci te gândeşti cum de o fi fost posibil ca frumoasa Jennifer să fi fost nevoită, în copilărie, să schimbe şcoala, din cauza criticilor constante care îi erau aduse de colegii ei?! Hmm!!

Miley Cyrus

image

O să spuneţi că rebela Miley o fi meritat să fie luată în vizor de alţi copii. Sigur le făcea şi ea câte o nefăcută! E posibil, dar, la fel de bine, e posibil şi să fi tăcut mâlc şi să fi îndurat injuriile nemeritate ale celor de vârsta ei. Se pare că vedeta avea un grup de fete care n-o puteau suporta şi care îşi spuneau Clubul Anti-Miley. Auci!

Taylor Swift

image

Dacă nu existau miştourile la adresa ei, n-ar fi existat nici cariera celebrei cântăreţe. Taylor a recunoscut că s-a apucat de scris cântece pentru a-şi vârsa of-ul, ca terapie pentru cuvintele urâte care îi erau adresate de alţi copii. Tot răul spre bine!

Tom Cruise

image

Unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a avut probleme cu cititul când era mic. Inutil să mai spunem că ceilalţi copii râdeau copios de bâlbele lui!

Madonna

image

Nici Regina Pop nu a scăpat de răutăţile gratuite ale copiilor! Când era la şcoală, colegii o numeau “monstrul păros”. Atât i-a trebuit lui Madge! S-a revoltat şi a refuzat, drept urmare a criticilor aduse, să se mai epileze la subraţ.

Barack Obama

image

Faptul că alţi copii râdeau de el la şcoală nu l-a împiedicat pe Obama să devină, ani mai târziu, primul preşedinte american de culoare şi unul dintre cei mai importanţi oameni din lume!

Christina Aguilera

image

Ce face invidia din copii! Cântăreaţa s-a plâns, într-un interviu, că ceilalţi copii de la şcoală o tratau cu indiferenţă şi chiar cu răutate pentru simplul motiv că nu înţelegeau succesul precoce de care se bucura ea!

Catherine, Ducesa de Cambridge

image

Directorul şcolii unde a învăţat Kate Middleton a recunoscut în mod public că fosta lor elevă faimoasă a suferit din cauza criticilor aduse de colegi timp de două trimestre. Ei, parcă nu e chiar sfârşitul lumii, mai ales că apoi a ajuns să se mărite cu un prinţ!

Lady Gaga

image

Faimoasa cântăreaţă a declarat că se simţea ca un monstru în timpul liceului. Dar, odată devenită celebră, a folosit întreaga experienţă negativă în asemenea fel în care să-i facă pe fanii ei să se simtă mai bine în pielea lor şi, de ce nu, mai puternici.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}