”Ador să-mi desfac picioarele pe scenă”. Mărturia unei dansatoare de cabaret, ajunsă la 52 de ani

12 iulie, 2021
9 anny5 jpg jpeg

Anny este o dansatoare de cabaret şi burlesque, care locuieşte la Londra. Ea a început să danseze burlesque în urmă cu trei ani. Şi doreşte să le inspire pe femeile care cred în limitarea unei vârste.

Anny a vorbit cu cotidianul ”The Sun” şi a mărturisit că a fost mereu spontană. S-a mutat în Asia la 18 ani, cu doar 7 lire în buzunar şi a început să danseze la cabaret.

Apoi a vândut bijuterii pe străzile din Tokyo, timp de opt ani, după care s-a mutat înapoi în Anglia: ”Mi-a plăcut riscul mereu, iar asta nu s-a schimbat nici când am împlinit 50 de ani.”

stanga
dreapta
2 anny jpg jpeg
3 anny1 jpg jpeg
4 anny2 jpg jpeg
5 anny3 jpg jpeg
6 anny4 jpg jpeg
9 anny5 jpg jpeg
8 anny6 jpg jpeg

În urmă cu trei ani a descoperit stilul burlesque, la un spectacol la care a participat cu soţul său. A fost încântată de show şi şi-a propus să înveţe şi ea stilul. ”Ador să-mi desfac picioarele pe scenă”, spune Anny. ”La început, îmi tremurau de emoţie ca jeleul, însă acum sunt sigură pe mine şi vreau să le inspir şi pe celelalte femei.”

A luat lecţii şi acum este un maestru în domeniul său. Femeia mărturiseşte că la început a avut foarte mari emoţii. Însă toate au trecut şi ea a devenit Miss Suzy Saucepot.

”Deşi am multă experienţă, mereu am emoţii înainte de a urca pe scenă şi niciodată nu pot să mănânc. Iubesc eleganţa şi senzualitatea stilului burlesque, actoria, costumaţia şi tot ce presupune un show burlesque.”

În mod ciudat, la spectacolele sale participă mai multe femei decât bărbaţi, tocmai de aceea Anny doreşte să fie o adevărată inspiraţie pentru femei.

Dansul  Burlesque este diferit de alte stiluri, deoarece fuziunea de balet, jazz si modern permite mişcări neconvenţionale, sexy şi utilizarea neobisnuită a părţilor corpului.Utilizarea de recuzită de teatru, cum ar fi bastoane, pălării şi mănuşi de top este, de asemenea, foarte popular în Dansul  Burlesque, permiţând din nou o varietate de mişcări neexplorate şi sexy.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg