”Ador să-mi desfac picioarele pe scenă”. Mărturia unei dansatoare de cabaret, ajunsă la 52 de ani

12 iulie, 2021
9 anny5 jpg jpeg

Anny este o dansatoare de cabaret şi burlesque, care locuieşte la Londra. Ea a început să danseze burlesque în urmă cu trei ani. Şi doreşte să le inspire pe femeile care cred în limitarea unei vârste.

Anny a vorbit cu cotidianul ”The Sun” şi a mărturisit că a fost mereu spontană. S-a mutat în Asia la 18 ani, cu doar 7 lire în buzunar şi a început să danseze la cabaret.

Apoi a vândut bijuterii pe străzile din Tokyo, timp de opt ani, după care s-a mutat înapoi în Anglia: ”Mi-a plăcut riscul mereu, iar asta nu s-a schimbat nici când am împlinit 50 de ani.”

În urmă cu trei ani a descoperit stilul burlesque, la un spectacol la care a participat cu soţul său. A fost încântată de show şi şi-a propus să înveţe şi ea stilul. ”Ador să-mi desfac picioarele pe scenă”, spune Anny. ”La început, îmi tremurau de emoţie ca jeleul, însă acum sunt sigură pe mine şi vreau să le inspir şi pe celelalte femei.”

A luat lecţii şi acum este un maestru în domeniul său. Femeia mărturiseşte că la început a avut foarte mari emoţii. Însă toate au trecut şi ea a devenit Miss Suzy Saucepot.

”Deşi am multă experienţă, mereu am emoţii înainte de a urca pe scenă şi niciodată nu pot să mănânc. Iubesc eleganţa şi senzualitatea stilului burlesque, actoria, costumaţia şi tot ce presupune un show burlesque.”

În mod ciudat, la spectacolele sale participă mai multe femei decât bărbaţi, tocmai de aceea Anny doreşte să fie o adevărată inspiraţie pentru femei.

Dansul  Burlesque este diferit de alte stiluri, deoarece fuziunea de balet, jazz si modern permite mişcări neconvenţionale, sexy şi utilizarea neobisnuită a părţilor corpului.Utilizarea de recuzită de teatru, cum ar fi bastoane, pălării şi mănuşi de top este, de asemenea, foarte popular în Dansul  Burlesque, permiţând din nou o varietate de mişcări neexplorate şi sexy.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg