Adrian Enache a împlinit 53 de ani, dar arată ca de 40 şi simte ca la 30 de ani FOTO

14 iunie, 2019
1 adrian enache 8 jpg jpeg

Vesel, nonconformist şi exploziv. La fel cum s-a lansat în muzica uşoară este şi acum, când pare să fi aflat cum să păcălească timpul.

Adrian Enache nu se dezminte nici la 53 de ani. Mereu energic, cu glumele la el şi cu alura sa de cuceritor, artistul sfidează timpul cu eleganţă. Şi acum, este la fel de solicitat să cânte atât în ţară, cât şi peste hotare.

7 adrian enache 2 jpg jpeg

Dacă în primăvară ajungea să cânte în SUA şi în Canada, iată că şi aniversarea celor 53 de ani l-a prins tot între două cântări, dar pe alte meridiane: "Încă nu am sărbătorit, am multe evenimente acum", ne-a declarat Adrian Enache.

Privindu-l, nici nu-i dai vârsta din buletin, căci arată de 40 şi simte ca la 30 de ani. De altfel, el ne demonstrează constant că timpul poate fi încetinit cu mers la sală, cu energie bună şi gândire pozitivă. Unde mai pui că activează şi în Naţionala de Fotbal a Artiştilor!

10 adrian enache 5 jpg jpeg

Am vrut să aflăm cum se simte Adrian Enache la 53 de ani: "Simt că întineresc ca în filmul acela cu Brad Pitt, The Curious Case of Benjamin Button", glumeşte el.

Artistul s-a născut la 12 iunie 1966, în Galaţi. El este absolvent al Institutului Politehnic, secţia Metalurgie, şi are diplomă de inginer. A mai urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor, după ce cinci ani a fost solistul formaţiilor rock Phoebus şi 6200 din oraşul natal. Înainte de a se apuca de muzică, acesta a practicat fotbal de performanţă.

Se mândreşte cu doi copii, din două relaţii diferite. Diana (23), rodul căsniciei cu Corina, şi David Mihnea (14), a cărui mamă este Iuliana Marciuc.

18 diana enache absolventa drept fiica lui adrian enache 3 jpg jpeg

Proaspătă absolventă a Facultăţii de Drept Titu Maiorescu, Diana a moştenit talentul muzical, dar cochetează şi cu moda. Iar David, care tocmai a terminat clasa a 7-a cu premiul al doilea, ia lecţii de pian şi chitară, dar şi de călărie.

2 diana enache absolventa drept fiica lui adrian enache 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}