Adrian Mutu a devenit din nou tătic. Uite prima fotografie cu bebeluşul!

14 aprilie, 2017
mutu png

Adrian Mutu a devenit tătic pentru a patra oară, căci soţia sa Sandra, 23 de ani, i-a dăruit un copil cu câteva ore în urmă. Fotbalistul şi frumoasa bruneta erau foarte încântaţi că vor deveni părinţi şi aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a bebeluşului lor. Aşa că, astăzi, în Vinerea Mare, minunea s-a întâmplat, iar cei doi au putut să-şi strângă în braţe proaspătul născut.

Nerăbdator să ştie toată lumea de mândreţe de copil are, Adrian a ditribuit pe contul său de Instagram o fotografie în braţe cu copilul şi cu soţia sa Sandra în spate, chiar din sala de naşteri. Se pare că cei doi au un băieţel sănătos tun şi extrem de simpatic, pe care ştim deja cum îl vor boteza - Tiago Adrian Mutu. Copilul s-a născut la ora 07:44, măsoară 53 de cm şi are 3,6 kg, primind nota 10 la naştere, detalii pe care Mutu le-a oferit la prima fotografie cu micuţul său. Sandra a născut prin cezariană la o clinică privată din Bucureşti.

Sandra a devenit mămică pentru prima oară.

Adrian Mutu mai are trei copii, din cele două căsătorii anterioare: pe Mario (14), din timpul mariajului cu Alexandra Dinu, şi pe Adriana (11) şi Maya (9), din timpul căsătoriei cu columbianca Consuelo Matos Gomez.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg