Adrian Mutu se însoară din nou

1 septembrie, 2015
adrian mutu sandra bachici se casatoresc jpg jpeg

După divorţul de frumoasa columbiancă Consuelo, fotbalistul pare gata să meargă la altar pentru a treia oară.

Adrian Mutu a divorţat anul trecut de Consuelo, după 9 ani de căsnicie. Dar şi-a refăcut imediat viaţa alături de tânăra Sandra Bachici, fostă Miss Turism România şi fosta logodnică a fotbalistului Laszlo Sepsi, cu care e dispus să se însoare, după doar câteva luni de relaţie.

image

Căci, Sandra, cu 15 mai tânără decât atacantul lui Pune City, se pare că l-a cucerit definitiv pe Mutu, care i-a dedicat câteva versuri în spaniolă:

„He perdido el balance por tu amor En tus manos yo caí, tienes control sobre mi Tu cuerpo es la cárcel y yo un prisionero Y jámas quiero salir,condenado soy feliz Yo te miro se me corta la respiración Cuanto te me miras se me sube el corazón...“

(„Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta. Am căzut în mâinile tale, ai controlul asupra mea. Corpul tău este închisoarea, iar eu prizonierul şi niciodată nu aş vrea să ies“), a scris fotbalistul.

Anunţul original a fost făcut de sportiv pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care iubita sa poartă deja inelul de logodnă.

image

Sandra n-a ezitat să-i răspundă virtual, dezvăluindu-şi entuziasmul legat de noul statut pe care îl are acum: „Te iubesc, sufletul meu. A fost cea mai frumoasă seară din viaţa mea“, a comentat aceasta pe reţelele de socializare, acolo unde cei doi nu lasă niciun detaliu departe de ochii curioşilor.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici sunt împreună din luna ianuarie.

Fotbalistul a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu (2001-2003), cu care are un băiat, Mario, şi cu Consuelo Matos G ómez (2005-2014), care i-a dăruit două fiice, pe Adriana (9) şi pe Maya (7).

image
image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg