Adrian Năstase, despre cei 37 de ani de mariaj: "Au fost ani cu multe bucurii, dar și cu unele momente de suferință"

2 august, 2022
nastase45 webp

Adrian Năstase și soția lui, Dana, au sărbătorit în urmă cu două zile 37 de ani de mariaj. Fostul politician recunoaște că acești ani au trecut cu multe bucurii, dar și cu multe momente de suferință.

“Dana și cu mine sărbătorim 37 de ani de când ne-am căsătorit. Au fost ani cu multe bucurii, dar și cu unele momente de suferință. Așa cum uneori apele Dunării cresc, iar alteori scad! Prioritatea noastră acum o reprezintă viața copiilor și nepoților noștri”, spune Adrian Năstase.

Familia Năstase și-a petrecut vacanța din această vară în Grecia. Iată de ce au făcut această alegere!

nastas3 jpg

“Mai mulți prieteni m-au întrebat de ce am ales să merg, în vacanță în Grecia.

Iată câteva argumente care au contat pentru mine: durata mică a zborului până la Salonic (o ora și 20 de minute), un hotel-pensiune cu 20 de camere la 50 de metri de țărm, prețuri rezonabile la restaurantul hotelului (cu un discount special pentru cei cazați acolo), parcare gratuită în mica localitate din Halkidiki unde se află hotelul (Andrei a venit cu mașina din România și am putut să mergem în mai multe locuri să le vizităm), locuri de joacă pentru copii, inclusiv piscine. Proiectul respectiv a fost realizat cu fonduri europene și sunt sute de astfel de locații de-a lungul litoralului grecesc.

Se pare că, pe litoralul românesc, lucrurile nu merg prea bine în acest an. Politica prețurilor, politica investițiilor (cartierele de blocuri construite pe suprafețe mici în nordul litoralului), lipsa infrastructurii adecvate pentru aceste construcții (apă, canal, electricitate), zgomot, lipsa locurilor de parcare, turismul de week end, separarea cazare/restaurante/plaje cu interese divergente, etc. Poate și apropierea conflictului militar din Ucraina. În plus, lărgirea plajei, la Mamaia, a creat un oarecare disconfort.

Sper că cei care gestionează aceste aspecte să caute metodele prin care turiștii români să fie convinși să revină pe litoralul românesc”.Recente pe Ok! Magazine

ales1 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp