Adrian Năstase, provocat de Denise Rifai: “Ştiu care este valoarea mea!’’

31 decembrie, 2020
1 adrian jpg jpeg

Adrian Năstase va fi primul invitat din 2021 care îşi va aşterne viaţa în faţa lui Denise Rifai,  la emisiunea de marţi, de la ora 22:30, la Kanal D!

Celebrul şi, totodată, controversatul om politic este pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către jurnalista Denise Rifai, marţi, 5 ianuarie, într-o ediţie de colecţie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Fost premier al României, fost preşedinte al Partidului Social Democrat, Adrian Năstase este unul dintre cei mai vizibili lideri politici pe care i-a avut ţara noastră în ultimii treizeci de ani.  Figură controversată a scenei publice româneşti, Adrian Nastase a trecut şi printr-un episod extrem de dramatic, cel al tentativei de sinucidere, dar şi prin experienţa detenţiei.

Cu toate că s-au scris şi spus multe, de-a lungul anilor, atât despre viaţa personală dar şi despre cariera politică a acestuia, iar perioada petrecută în inchisoare au lăsat urme adânci în viaţa celebrului politician, Adrian Năstase nu se dă bătut. “Ştiu care este valoarea mea!”, afirmă ferm Adrian Năstase, în faţa jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii pe care o veţi putea urmări marţi seara, de la 22:30.

“Aţi vrut cu adevărat să vă sinucideţi?”, “V-aţi ascuns averea în spatele mătuşilor?”, “V-a supărat porecla de <Bombonel>?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Aţi vândut România pe bucăţi?”, “Vă face plăcere să ucideţi animale?”, “Veţi candida la Preşedinţie în 2024?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg