Adrian Năstase, provocat de Denise Rifai: “Ştiu care este valoarea mea!’’

31 decembrie, 2020
1 adrian jpg jpeg

Adrian Năstase va fi primul invitat din 2021 care îşi va aşterne viaţa în faţa lui Denise Rifai,  la emisiunea de marţi, de la ora 22:30, la Kanal D!

Celebrul şi, totodată, controversatul om politic este pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către jurnalista Denise Rifai, marţi, 5 ianuarie, într-o ediţie de colecţie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Fost premier al României, fost preşedinte al Partidului Social Democrat, Adrian Năstase este unul dintre cei mai vizibili lideri politici pe care i-a avut ţara noastră în ultimii treizeci de ani.  Figură controversată a scenei publice româneşti, Adrian Nastase a trecut şi printr-un episod extrem de dramatic, cel al tentativei de sinucidere, dar şi prin experienţa detenţiei.

Cu toate că s-au scris şi spus multe, de-a lungul anilor, atât despre viaţa personală dar şi despre cariera politică a acestuia, iar perioada petrecută în inchisoare au lăsat urme adânci în viaţa celebrului politician, Adrian Năstase nu se dă bătut. “Ştiu care este valoarea mea!”, afirmă ferm Adrian Năstase, în faţa jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii pe care o veţi putea urmări marţi seara, de la 22:30.

“Aţi vrut cu adevărat să vă sinucideţi?”, “V-aţi ascuns averea în spatele mătuşilor?”, “V-a supărat porecla de <Bombonel>?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Aţi vândut România pe bucăţi?”, “Vă face plăcere să ucideţi animale?”, “Veţi candida la Preşedinţie în 2024?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg