Adrian Năstase, sărbătorit de familie

23 iunie, 2017
Adrian Nastase 67 ani jpeg

Fostul premier a împlinit ieri 67 de ani, ocazie cu care familia s-a reunit pentru a-l sărbători.

image

În ultimii ani, de când nu mai e în prim-planul lumii publice, Adrian Năstase se bucură mai mult de timpul petrecut cu familia şi se mulţumeşte să privească la scena politică cu ochiul critic al celui care odată lua decizii importante pentru ţară.

Acum, cele mai importante decizii sunt cele legate de familia sa, care s-a mărit anul acesta odată cu venirea pe lume a primului său nepot, Nicolas, băieţelul fiului său cel mare, Andrei, şi al soţiei acesteia, Bianca.

Şi pentru că ieri a fost ziua de naştere a sa, cei dragi i-au pregătit o mică petrecere acasă. Marele absent a fost mezinul Mihnea, plecat la studii în străinătate. Fostul premier, însă, a ţinut să marcheze împlinirea celor 67 de ani şi prin câteva fragmente dintr-un interviu oferit recent pentru "Q Magazine", din care am ales un citat mai special:

„Fiecare anotimp din viaţa mea a avut o anumită haină. Haina pe care o port acum este cea care se asortează cu barba mea albă. Îmi aduc aminte de remarca unui vizir al Porţii Otomane, care, pe câmpul de luptă fiind, după câştigarea unei bătălii împotriva unei armate a Occidentului, întrebat fiind de sultan de ce nu există nici unul dintre cei căzuţi în luptă care să nu aibă barbă neagră, i-a răspuns: pentru că dacă ar fi existat unul singur care să aibă barbă albă, nu ar fi făcut aşa de multe greşeli”.

Adrian Năstase, sărbătorit de soţia sa, Dana, de fiul său, Andrei, şi de nora sa, Bianca.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg