Adrian, rapperul de la „Big Brother“, este ispită în noul sezon „Insula iubirii“! Iată cât de mult s-a schimbat

9 aprilie, 2019
1 adrian demetrian insula iubirii big brother jpg jpeg

În anul 2003, România era cucerită de fenomenul „Big Brother“, emisiune ce poziţiona postul Prima TV în topul televiziunilor din ţara noastră.

Din casa „Big Brother“, emisiune prezentată în urmă cu 16 ani de Andreea Raicu şi Virgil Ianţu, şi-a făcut un nume Ernest, cel care astăzi este prezentator la Kanal D. Însă, în centrul atenţiei este acum un alt concurent al celebrului show de la Prima TV.

2 adrian big brother jpg jpeg

Cei de la Antena 1 au anunţat că, în noul sezon „Insula iubirii“, una dintre ispitele masculine este Adrian Demetrian, care era cunoscut de publicul larg drept rapperul de la „Big Brother“. De-a lungul timpului, cel căruia în cercul de prieteni i se spune Dem a lansat mai multe melodii şi a colaborat cu diferiţi artişti, printre care şi Andreea Bălan, alături de care a lansat piesa „Aparenţe“. În plus, el este prieten şi cu Connect-R, artist ce a apărut în clipul „Sus, sus“ al lui Adrian.

Pentru o perioadă, Adrian Demetrian, noua ispită de la „Insula iubirii“, a fost plecat din ţară, alegând să locuiască în Marea Britanie, iar acum este pregătit pentru noua provocare, mai ales că este de nerecunoscut de publicul larg.

„Am o personalitate cu tendinţe înspre romantism, creativitate, sunt sociabil şi foarte atent la detalii… mai ales în ceea ce priveşte sexul opus“, s-a caracterizat Adrian.

Mai multe fotografii cu Adrian pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg