Adrian şi Dana Năstase, o iubire de 35 de ani. Cum şi-a sărbătorit soţia fostul premier

25 mai, 2020
1 adrian jpg jpeg

Soţia lui Adrian Năstase a împlinit ieri 65 de ani. Fostul premier are numai cuvinte de laudă la adresa celei care îi stă alături de 35 de ani.

“Dana împlineşte 65 de ani. În iunie, eu voi împlini 70, iar în iulie, împreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm însă că-i avem alături de noi pe Andrei si Bianca, pe Mihnea şi Corina. Viaţa lor devine, firesc, tot mai independentă, dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm împreună. Şi să-i privim pe nepoţii nostri cum cres”, a mărturisit Năstase pe blog.

Cei doi şi-au petrecut izolarea la Cornu, alături de nepoţi. “În aceste săptămani, activităţile noastre s-au restrâns la grădina de la Cornu pe care Dana („Buniţa” – cum o strigă prin curte Nicolas) a îngrijit-o. Eu mi-am făcut de lucru în bibliotecă şi am mai reparat câte ceva. Uneori, ne aducem aminte de lucrurile plăcute din anii care au trecut, dar şi de momentele care ne-au afectat. Pe acestea din urmă, încet-încet, le ştergem din memorie, preferând să ne bucurăm de florile din grădină şi de mierlele care par, totuşi, nemulţumite că le-am invadat universul.

Astăzi, sărbătorim că am rămas şi că suntem o familie. Iar rolul cel mai important l-a avut soţia, mama, bunica Dana. La mulţi ani şi te iubim foarte mult!”Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg