Adriana Bahmuţeanu s-a despărţit de iubitul grec. Care a fost motivul

17 iunie, 2021
1 bahmu jpg jpeg

Visul frumos s-a terminat! Adriana Bahmuţeanu a renunţat la relaţia cu iubitul grec.

“Am luat o pauză, a fost o relaţie foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relaţii sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…Am câţiva foşti prieteni în viaţa mea cu care şi acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălal”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

Până de curând, vedeta avea doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei. “Nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte, în plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie.   Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în spital”, povestea ea pentru Click.

Bahmu nu vrea să se mai căsătorească. „M-am măritat de atâţea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, îşi doreşte asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. Nu cred că un act uneşte două persoane”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia