Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Cum a ajuns vedeta să formeze un cuplu cu George Steven

28 iulie, 2022
adri5 jpg

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit religios. După ce și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, cei doi se pregătesc pentru cununia civilă și speră să devină curând și părinți.

''Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună. Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație”, a spus Adriana la Antena Stars.

adr7,jpg webp

Chiar dacă ea are doi băieți, iar logodnicul unul dintr-un mariaj anterior, se pregătesc pentru alți urmași. "Am avut emoții. Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic'', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Cei doi și-au început povestea în urmă cu două luni. „Ne-am întâlnit prin intermediul unei prietene comune, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat să o cunosc”, a spus George la RTV.Recente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG