Adriana Lima a dat jos kilograme, s-a reinventat și a revenit pe podiumul Victoria's Secret după 6 ani

16 octombrie, 2024

Adriana Lima arată incredibil cu noul look! Revine triumfătoare pe podiumul Victoria's Secret, după șase ani. Pare că s-a întors în timp, în vremurile sale de glorie.

FotoJet Lima jpg

Cel mai longeviv ”îngeraş” Victoria`s Secret s-a retras în lacrimi, în 2018, dar iată că în octombrie 2024 și-a făcut marea revenire pe scena plină de amintiri.

Super modelul brazilian a uluit asistența cu prezența sa senzațională, de parcă nici măcar un singur an nu ar fi trecut! Însă fanii își amintesc cât de transformată a fost Adriana Lima, în perioada aceasta, când a devenit mamă și s-a luptat cu kilogramele în plus. Ei bine, acestea sunt istorie și splendida Adriana a apărut mai sexy ca niciodată.

Adriana Lima în 2024, Profimedia (3) jpg

Adriana Lima și-a făcut marea și așteptata revenire pe podiumul Victoria’s Secret la Salonul de modă din 2024 și iată că nu a pierdut deloc din magia pe care o avea în 2018, când și-a anunțat retragerea din postura de ”înger”.

Sex appeal-ul său uluitor dovedește că pe bună dreptate a fost mereu una dintre figurile emblematice ale cunoscutei mărci. Brandul de lenjerie intimă a avut întotdeauna pe podium cele mai sexy top modele.

Supermodelul brazilian acum în vârstă de 43 de ani a uimit publicul cu prezența ei uluitoare, amintindu-le tuturor de ce este încă unul dintre cele mai căutate nume din industrie.

A pășit triumfal, după ce a reușit să revină în forma fizică pe care o avea înainte să nască.

Adriana, care a deținut odată titlul de unul dintre cei mai longeviv îngeri ai Victoria’s Secret, a întors capetele cu costumația sa sexy, ce i-a dezvăluit un abdomen impecabil.

Adriana Lima a debutat pe podiumul Victoria`s Secret în 1999, pe când avea doar 18 ani. În 2017, ea a primit titlul de ”cel mai valoros înger Victoria`s Secret”. De-a lungul carierei sale, ea a purtat de trei ori Fantsy Bra-ul, sutienul-bijuterie al brandului. Ea a lipsit dintr-o singură ediţie a show-ului anual, şi anume în 2009, când era însărcinată cu fiica Valentina. În 2012, la două luni după ce o născuse pe a doua fiică, Sienna, deschidea show-ul.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și Lila Moss colaj jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg
David Popovici, îngerul copiilor jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian, despre Gasca Zurli cu mascote   Instagram (1) png
Bennifer adopta pisicuta PNG
Julia Roberts, miting în Georgia, Profimedia (4) jpg
Retreat Vama Veche colaj  JPG
Romanita Iovan Dare to Shine cu Dana Sota si Dana Savuica  (15) jpeg
Andreea Marin se menține cu Pilates   Instagram jpg
Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg
Richard Gere si Alejandra Silva Foto Profimedia jpg
Beverly Hills 90210 GettyImages 114743151 jpg