Adriana Lima, spectacol fierbinte alături de iubit, pe un iaht

17 august, 2017
Adriana Lima With New Boyfriend Metin Hara jpeg

Vacanţa în Turcia a fost plină de amintiri frumoase pentru Adriana Lima şi noul său iubit, Metin Hara, dar şi de momente cu lipici şi scântei. Pe 14 iulie erau văzuţi pe străzile dintr-o staţiune de lux, Bodrum, foarte fericiţi împreună, un cuplu nou şi frumos. Ea este top model, el un tânăr chipeş, scriitor, foarte romantic.

image

Formează un cuplu de mai bine de două luni şi nu e de mirare apropierea mare dintre ei, dar şi pasiunea care îi domină. Ca orice cuplu la început de drum, s-au bucurat de o vacanţă romantică cu plimbări în oraş, dar şi zile la soare pe iahturi de lux. Şi tot pe iahtul de lux s-au întâmplat şi scenele de tandreţe dintre cei doi.

image

Soarele arzător le-a luat minţile, iar Metin nu s-a mai putut abţine să nu pună mâna pe frumoasa modelină de la Victoria's Secret, care arată apetisant în costum de baie. Foarte apropiat de frumoasa Adriana, bărbatul a ţinut-o în braţe şi a sărutat-o pe spate, în timp bruneta se întindea să ia nişte fructe de pe masă. Paparazzi au surprins fiecare moment al aproprierii lor şi sunt extrem de simpatici împreună.

image

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg