Adriana Trandafir, prima apariţie după ce s-a vindecat de coronavirus. Şi-a reluat activitatea la teatru

27 iulie, 2020
4 adriana trandafir coronavirus 1 jpg jpeg

Veşti bune! După săptămâni de zile de spitalizare, actriţa Adriana Trandafir s-a vindecat de coronavirus! Mai mult decât atât, aceasta şi-a reluat activitatea, urcă din nou pe scena teatrului, de data aceasta unul în aer liber. 

În urmă cu peste o lună de zile Antena 1 anunţa că mai multe persoane din echipa "Te cunosc de undeva" au fost infectate de coronavirus. Era vorba despre Andrei Ştefănescu, despre Marcel Pavel, Ozana Barabancea, chiar şi Adriana Trandafir. Actriţa nu a făcut declaraţii despre starea ei de sănătate, nu a ieşit deloc în presă să discute despre infectarea ei cu noul virus. A păstrat tăcerea, Marcel Pavel fiind cel care a dat câteva informaţii despre starea ei, atunci când el a părăsit spitalul: "Eu şi Adriana Trandafir am fost rău, eu cel mai rău", declara artistul. 

Iată că actriţa a fost externată din spital, s-a vindecat şi acum se simte mult mai bine. La 64 de ani, Adriana Trandafir a revenit pe scenă pe 26 iulie, în piesa “Gaiţele”, la Grădina de vară Herăstrău. A fost prima apariţie a actriţei, după ce a fost diag­nosticată cu Covid-19 în a două jumătate a lunii iunie, scrie click.ro. 

Chiar dacă a trecut prin momente dificile, tratamentul a dat roade în cazul ei, aceasta fiind externată după ce rezultatul a două teste consecutive a fost negativ.

1 adriana trandafir s a vindecat de coronavirus 2 jpg jpeg

Se poate observa în imagini că actriţa poartă mască de protecţie şi păstrează distanţarea socială la repetiţii. Stă departe de colegii săi, îi protejează şi pe ei, dar şi pe ea. 

În iunie s-a aflat că Adriana Trandafir a fost infectată cu coronavirus

Actorul Ioan Haiduc a declarat  pe 21 iunie că a vorbit cu actriţa care fusese infectată cu coronavirus: "În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există... Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon... Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc", a transmis acesta pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Cum arată Alina Puşcaş după ce s-a vindecat de coronavirus

FOTO: Click, Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg