Adulat de francezi, Johnny Depp se revoltă la Cannes: "Nu am nevoie de Hollywood!"

18 mai, 2023

Actorul și-a prezentat filmul "Jeanne du Barry" la Festivalul de Film de la Cannes și a aruncat "bomba" împotriva cineaștilor de peste Ocean.

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg

Johnny Depp a înregistrat un succes răsunător cu filmul "Jeanne Du Barry" la Festivalul de Film de la Cannes, unde a mărturisit că, de când a fost eliminat din cele mai mari francize de la Hollywood, precum "Pirații din Caraibe", a descris cum nu mai are nevoie de industrie pentru a-și continua cariera.

"Nu mă gândesc la Hollywood, nu-mi pasă de Hollywood, nu am nevoie de Hollywood!", a spus starul în vârstă de 59 de ani, după ce a fost întrebat dacă simte că există un boicot la adresa sa, după ce fosta sa soție Amber Heard l-a acuzat de violență domestică. Starul din filme precum "Charlie și fabrica de ciocolată" și "Mâini de foarfecă" a spus că a ajuns la această concluzie după ce a fost concediat din cele mai mari superproducții de la Hollywood fără a avea dovezi ale acuzațiilor care i se aduc. "Când ți se cere să părăsești un film pentru că sunt o grămadă de vocale și consoane în aer, îți pui întrebări", a spus el.

În același timp, Depp a explicat că trece printr-o etapă ciudată, în care se arată, în sfârșit, așa cum este cu adevărat și nu îi este rușine de acest lucru, subliniind că tot ceea ce a vorbit în ultimii ani în legătură cu viața sa privată este ficțiune. "În ultimii cinci, șase ani, cea mai mare parte din ceea ce ați citit este ficțiune scrisă în mod oribil", a spus el, referindu-se la procesul pe care l-a avut cu Amber Heard, în care a fost numit bătăuș de soții.

După ce un grup de persoane prezente la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes au criticat evenimentul pentru că a întins covorul roșu pentru un "bătăuș de soții", referindu-se la Johnny Depp, actorul a susținut că în spatele protestatarilor se află cineva. "Acum se aruncă o mulțime de lucruri de pe calculatoare, în mod anonim. Cred că oamenii ar trebui să reflecteze un pic și să se întrebe despre ce este vorba cu adevărat", a declarat Johnny Depp înainte de a părăsi conferința de la Palais des Festivals.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg