Adulterul este ”meseria” lor! Ei sunt infidelii de la Hollywood!

12 ianuarie, 2016
infideli jpeg

Nimeni nu intră o relaţie gândindu-se că o să-nşele sau că o să fie înşelat. Cu toate acestea, oricui i se poate întâmpla să calce strâmb sau să afle că partenerul lui i-a trădat încrederea. Şi să nu credeţi că la Hollywood nu se întâmpla asta. Ba dimpotrivă! Multe mariaje celebre s-au destrămat tocmai din cauza amantlâcurilor.

Iată, aşadar, cine din rândul vedetelor a călcat strâmb şi cum au stat lucrurile după acest moment!

Arnold Schwarzenegger

image

Înainte de 2011, toţi credeau despre Arnold că este un actor bine cotat cu o familie fericită, fiind căsătorit de multă vreme cu Maria Shriver şi având împreună patru copii.

Ei bine, în luna mai a acelui an, ”Los Angeles Times” titra că celebrul actor a avut o aventură cu menajera, o femeie pe nume Mildred Baena, şi că cei doi sunt părinţii unui băiat născut în octombrie 1997. Culmea este că în septembrie 1997, şi Maria Shriver, pe atunci soţia lui Arnold, a dat naştere unui copil.

Şi din păcate, aceasta n-a fost singura aventură pe care Arnold a avut-o. Se pare că actorul a mai avut o relaţie şi cu actriţa Brigitte Nielsen, alături de care a jucat în filmul ”Red Sonja”, în 1985. Cei doi s-au iubit chiar înainte cu un an ca Maria Shriver să-i devină soţie lui Arnold.

Eddie Cibrian

image

Viaţa amoroasă a lui Eddie Cibrian este extrem de scandaloasă. Acesta a înşelat-o pe Brandi Glanville, care îi era soţie, cu actuala soţie, LeAnn Rimes. Şi ca să fie scenariul complet, înainte s-o cunoască pe LeAnn, Eddie a mai avut o amantă, tot în timpul căsniciei cu Brandi Glanville. Acesta s-a iubit cu starul Scheana Marie, aventură pe care a recunoscut-o Scheana tocmai în 2013, în timpul unui interviu acordat UsWeekly.

Jesse James

Sandra Bullock şi Jesse James

Pentru Jesse infidelitatea este la ordinea zilei. Acesta şi-a înşelat în mod repetat soţia, pe atunci Sandra Bullock, fără ca aceasta să bănuiască măcar. În 2010, Sandra îi declara dragostea soţului ei, printr-un discurs de acceptare a unui premiu Oscar, însă numai la câteva zile a declarat că a fost ”oarbă„ şi că nu şi-a dat seama cât de mult îi greşea soţul.

După divorţul celor doi, Jesse a avut o relaţie ”on-off” cu starul Kat Von D. Cei doi s-au logodit în ianuarie 2011, însă în luna septembrie a aceluiaşi an s-au despărţit, Kat acuzându-l că a înşelat-o cu 19 femei.

Claire Danes

image

Complicată istorie! Claire Danes l-a întâlnit pe cântăreţul Ben Lee în 1997, după ce prietena actriţei, Winona Ryder, le-a făcut cunoştinţă. Claire şi Ben au avut o relaţie de atunci şi până în 2003, atunci când s-a zvonit că actriţa şi-a înşelat iubitul cu co-starul Billy Crudup. La acea vreme, Billy era căsătorit cu Mary-Louise Parker, care culmea era şi însărcinată în luna a opta. Bineînţeles, Claire şi Billy şi-au negat aventura. Din păcate pentru ei, faptul că au divorţat în acelaşi timp şi că mai apoi au ajuns împreună a confirmat amantlâcul lor. Dar şi mai trist este faptul că trei ani mai târziu, Claire l-a înşelat pe Billy cu co-starul Hugh Dancy.

Tiger Woods

image

În 2009 s-a aflat că Tiger şi-a înşelat soţia, Elin Nordegren, cu atâtea femei încât nimeni nu le ştie scorul. După ce acest zvon a ajuns şi la urechile soţiei, aceasta l-a gonit din casă cu o crosă de golf. Şi până la urmă, poate s-o blameze cineva? Cândva s-a aflat că Tiger şi-a înşelat soţia cu mai mult de 120 de femei.

Mai mult de atât, după despărţirea de soţia sa, Tiger a urmat acelaşi drum. A început o relaţie cu Lindsey Vonn, de care s-a despărţit la puţin timp din cauza... infidelităţii!

Dean McDermott

image

În iunie 2005, Dean era căsătorit cu personalitatea Tv Mary Jo Eustace. Cei doi erau căsătoriţi din 1993 şi aveau doi copii împreună. În iulie 2015, Dean a început filmările la pelicula ”Mind Over Murder” cu Tori Spelling, care era de asemenea căsătorită pe atunci. Însă, odată ce doi s-au întâlnit, s-au îndrăgostit nebuneşte şi, evident, şi-au înşelat partenerii. La doar o lună după ce s-au cunoscut, cei doi au intentat divorţ partnerilor lor pentru a se căsători.

Toţi credeau că sunt suflete pereche, până, însă, Dean a călcat din nou strâmb şi a înşelat-o pe Tori cu o femeie în vârstă de 28 de ani. După ce această informaţie a ieşit la iveală, Dean s-a internat într-o clinică de reabilitare, admiţând că este dependent de sex, un mincinos patologic şi că este dependent de droguri.