Afaceri ale vedetelor din România

23 decembrie, 2015
11214111 911348458933699 8649548572885782626 n jpeg

Mulţi români se întreb, poate, cum îşi câştigă traiul cei din lumea mondenă. Căci, să fim serioşi, e nevoie de mai mult decât imagine publică pentru a-şi asigura bunăstarea. Există aceste afaceri ale vedetelor din România care au prins succes mai mult sau mai puţin datorită reputaţiei. Care sunt ele?

Afaceri ale vedetelor din România: Malvina Cservenschi

Frumoasa prezentatoare TV are succes şi aici, şi peste hotare, datorită brandului de bijuterii pe care l-a lansat sub numele de Malvenschi de atâţia ani. Vorbim de colecţii de brăţări cu fir roşi şi nu numai, “care împlinesc dorinţe” şi sunt la mare căutare şi printre celelalte vedete.

Afaceri ale vedetelor din România: Andreea Bănică

Se pare că o afacere foarte profitabilă pentru celebra cântăreaţă şi soţul ei, Lucian Mitrea, este să investească în imobiliare. Cei doi au o avere impresionantă din proprietăţi, pe care le-au manevrat datorită câştigurilor Andreei din muzică. Acum primesc mii de euro din chiriile impuse proprietăţilor deţinute.

Afaceri ale vedetelor din România: Giulia Nahmany

Printre oamenii celebri şi de succes se numără şi seducătoarea blondă care s-a orientat spre industria frumuseţii. După Academia de Machiaj, Giulia a lansat acum câţiva ani şi o linie de bijuterii cu cristale Swarovski, lucerate manual. Ca să fie tacâmul complet, vedeta a lansat şi un parfum care-i poartă nmele.

Afaceri ale vedetelor din România: Andreea Raicu

Una dintre cele mai influente şi mai frumoase vedete române a trecut de la cariera în televiziune la cea în design şi bijuterii. Astfel, Andreea Raicu a lansat colecţii de haine de mare succes, disponibile în magazinul online.

Afaceri ale vedetelor din România: Dana Rogoz

Actriţă, vedetă TV şi designer! Este una dintre iconurile stilului la noi în ţară şi ştie să exploateze celebritatea în beneficiul ei şi-al clientelor sale. Colecţiile sale de pantofi şi genţi se vând foarte bine pe blogul ei, mai ales că doritoarele pot alege modele speciale pentru acestea.

Afaceri ale vedetelor din România: Călin Goia

Solistul trupei Voltaj şi chitaristul Gabi Constantin au devenit asociaţi şi au ales să investească într-un loc drăguţ numit Camera din faţă, o ceainărie-cafenea şi magazin cu acelaşi nume.

Afaceri ale vedetelor din România: Florin Călinescu

Vedeta televiziunii şi fostul director al Teatrului Mic din Bucureşti figura la un moment dat cu nouă societăţi comerciale – dintre care unele în faliment, ulterior. Însă Călinescu are profit îndeajuns din firmele sale care activează şi acum: cele în optică, în software, dar şi un restaurant şi o cofetărie.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg