Afectat de pandemie! Ion Ţiriac a fost diagnosticat cu coronavirus la 82 de ani, dar a avut de suferit şi pe plan financiar. Cum a contactat boala

16 aprilie, 2021
1 tiriac jpg jpeg

Ion Ţiriac a avut coronavirus la 82 de ani, dar a reuşit să învingă boala.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu ştiam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine aşa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toţi peste cu bine, mulţumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a declarat Ţiriac.la Antena 1.

Fostul tenismen nu a ezitat şi şi-a făcut şi vaccinul.„Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-au dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puţină minte în cap”, a adăugat Ion Ţiriac.

Omul de afaceri a recunoscut că a fost puternic afectat de pandemie pe plan financiar. “Am pierdut foarte mulţi bani pentru că sportul şi, în special Turneul de Tenis de la Madrid pe care anul trecut nu l-am jucat... şi care turneu trebuie să-l joc în mai acuma, e undeva la 40 de milioane de euro cost. În rest, ceea ce e un paradox, În România anul trecut s-au vândut mai multe maşini ca în 2019. Iară nu înţelegi. Lumea poate că nu mai poate să călătorească cu avionul şi atuncea îşi ia maşină. Dar, în sfârşit, am pierdut bani, nu am câştigat atâţia bani, pune-o pe treaba asta. Dar bani nu poţi face decât sănătos”.