Afecțiunea de care suferă Johnny Depp. Actorul ar fi violat-o pe Amber Heard cu o sticlă

2 august, 2022
amber5 jpg

Johnny Depp suferă de disfuncție erectilă, susțin avocații lui Amber Heard în documentele judiciare proaspăt disigilate. Echipa juridică a actriței spune într-un dosar din 28 martie, obținut de Page Six, că presupusa boală medicală ar fi putut contribui la comportamentul violent al fostului ei soț.

„Deși Depp a preferat să nu dezvăluie că suferă de disfuncție erectilă, o astfel de afecțiune fiind absolut relevantă pentru violența sexuală, inclusiv furia. Depp ar fi folosit o sticlă pentru a o viola pe Amber Heard ”, susțin documentele.

Johnny a negat în mod constant acuzațiile lui Heard de viol și violență.

amber8 jpg

Avocații lui Heard susțin că problemele de natură sexuală l-au făcut pe acesta să devină „furios sau agitat” la întâlnirile cu actrița din „Aquaman” .

În mai, Heard, în vârstă de 36 de ani, a izbucnit în lacrimi în timpul procesului pentru defăimare intentat de fostul ei soț și a mărturisit că actorul din producția „Pirații din Caraibe”, în vârstă de 59 de ani, ar fi violat-o cu o sticlă de băutură în timpul unei altercații din martie 2015.

„Nu știam dacă sticla pe care o avea era spartă”, a spus ea, respirând greu în timp ce își ținea lacrimile. „ Nu simțeam nimic”.

Potrivit documentelor instanței, presupusul incident a avut loc în Australia. În timpul aceleiași lupte, Depp s-a ales cu degetul tăiat . El susține că s-a întâmplat când Heard i-a aruncat o sticlă de votcă. Cei doi se căsătoriseră cu o lună mai devreme.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg