Afecţiunea neobişnuită cu care s-a confruntat Mădălin Ionescu în copilărie: ” Am făcut boala serului”

11 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 10 at 23 11 31 png png

Mădălin Ionescu a dezvăluit, în cadrul unui dialog online cu fanii, un aspect neştiut din trecutul său. În copilărie, prezentatorul TV a suferit de o afecţiune mai puţin cunoscută: boala serului.

La 50 de ani, Mădălin Ionescu are tot ce-şi doreşte, iar acest lucru îi conferă relaxarea de a vorbi liber despre orice subiect. Soţul Cristinei Şişcanu a pus, însă, Internetul pe jar când, într-un dialog online cu fanii, şi-a exprimat opinia despre vaccinul anti-COVID.

screenshot 2021 05 10 at 23 07 20 png png
Mădălin Ionescu

Prezentatorul emisiunii ”Mădălion Ionescu Show” a explicat, însă, că primul motiv pentru care nu s-ar vaccina este trauma unei experienţe trăite în copilărie. Vedeta a dezvăluit că atunci când era mic a avut boala serului.

”Eu nu prea cred că aceste substanţe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt nişte seruri, dar nu prea sunt vaccinuri. Adică nu prea se potrivesc cu definiţia vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-ştiinţă, am însă o situaţie personală, am făcut boala serului în copilărie de la nişte seruri anti-gripale şi pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aş risca enorm”, a povestit Mădălin Ionescu pe Instastory.

screenshot 2021 05 10 at 23 09 48 png png
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu

Conform sfatulmedicului.ro, boala serului reprezintă ansamblul unor manifestări alergice cauzate de pătrunderea unui ser (injectare) cu conţinut simplu (fiziologic) ori de antibiotic, antiinflamator ori hormoni. 

Simptomele pot să apară şi la 7-10 zile după injectare şi se pot manifesta pe piele, drept urticarie sau mici pete, ori pot consta în febră, dureri articulare, dureri abdominale, senzaţia de greaţă, vărsături.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg