Află când va fi botezată Prinţesa Charlotte!

6 iunie, 2015

Prinţesa Charlotte, al doilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei acestuia, Catherine, ducesă de Cambridge, a venit pe lume pe 2 mai, la maternitatea spitalului St. Mary din Londra. Iar acum la o lună şi câteva zile de la naşterea vlăstarului regal

Prinţesa Charlotte, al doilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei acestuia, Catherine, ducesă de Cambridge, a venit pe lume pe 2 mai, la maternitatea spitalului St. Mary din Londra. Iar acum la o lună şi câteva zile de la naşterea vlăstarului regal, Casa Regală a anunţat că botezul micuţei va avea loc pe 5 iulie.

Aşadar, în mai puţin de o lună, Prinţesa Charlotte va fi botezată în biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham, informează lefigaro.fr. Biserica în cauză se află chiar în vecinătatea reşedinţei din provincie a părinţilor săi, Anmer Hall.

Slujba religioasă va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, acelaşi arhiepiscop care l-a botezat şi pe frăţiorul ei mai mare, Prinţul George.

Charlotte ocupă locul al patrulea în succesiunea la tronul britanic şi poartă titlul oficial de Prinţesă de Cambridge.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg