Află care mai este starea de sănătatea a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

11 mai, 2015

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

Din păcate, bunica ei a dezvăluit că starea lui Bobbi Kristina nu a suferit nicio schimbare. După spusele bunicii, viaţa tinerei în vârstă de 22 de ani se află în mâinile Domnului. ”Starea este aceeaşi, nu a progresat deloc”, a declarat mama lui Whitney Houston, bunica lui Bobbi Kristina.

”Ea nu a plecat de tot dintre noi... depinde doar de Dumnezeu, eu sunt pregătită pentru orice... Nu-mi rămâne nimic de făcut. Asta este slujba Lui. Este teritoriu Lui şi înţeleg acest lucru.”, a mai adăugat bunica îndurerată.

Singura fiica a cântăreţei Whitney Houston a fost găsită inconştientă în cada din reşedinţa sa din Georgia, la sfârşitul lunii ianuarie. De atunci, tânăra se află în comă indusă, iar surse din anturajul familiei au afirmat că activitatea creierului tinerei a a fost afectată iremediabil.

Vineri, tatăl lui Bobbi Kristina şi mătuşa din partea mamei au fost desemnaţi în mod legal cei responsabili de toată averea lăsată de Whitney Houston. De asemenea, cei doi sunt singurii care au drept de decizie vizavi de Bobbi Kristina.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}