Află câte ţinute a pregătit Carmen Negoiţă pentru London Fashion Week!

19 februarie, 2015

Carmen Negoiţă a plecat în această dimineată către Londra, urmând să participe în zilele următoare la 10 show-uri de modă din cadrul London Fashion Week.

Carmen Negoiţă a plecat în această dimineată către Londra, urmând să participe în zilele următoare la 10 show-uri de modă din cadrul London Fashion Week.

Fashion bloggerul român s-a echipat corespunzător pentru întâlnirea cu reprezentanţii renumitelor reviste de modă internaţionale Vogue, Elle, Harpers Bazaar şi Marie Claire, alegând 15 ţinute complet accesorizate, o mare parte create de designer români.

Astfel se face că cele două valize cu care călătoreşte spre Marea Britanie au ajuns să cântărească peste 50 de kilograme.

În Londra, Carmen Negoiţă a fost invitată la zece prezentări de modă şi va fi prezentă, de asemenea, şi la întâlnirile cu ceilalţi bloggeri internaţionali, în locurile unde, de fel, aceştia sunt fotografiaţi de reprezentanţii revistelor şi site-urilor internaţionale de modă.

Astfel s-a întâmplat şi în anii trecuţi când, în urma participării la două ediţii London Fashion Week, Carmen Negoiţă a fost remarcată, fotografiată şi intervievată apărând în publicaţii precum Vogue, Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg