Află ce îţi rezervă astrele în perioada 17 - 29 iulie

18 iulie, 2020
1 horoscop 2020 jpg jpeg

Iată horoscopul pentru a doua jumătate a lunii iulie!

Berbec 21.03-20.04

Începe o perioadă extrem de creativă pentru Berbeci, în care vor avea parte de studiu intens, documentare sau orice are legătură cu arta şi dezvoltarea personală. Ai grijă la cheltuieli neprevăzute sau nechibzuite, pentru că în ultima perioadă te-ai aruncat cu capul înainte.

Taur 21.04-21.05

Se va produce o ruptură ireversibilă în viaţa ta şi ar fi bine să fii pregătit să eviţi situaţiile tensionate, altfel vei fi extrem de dezamăgit. O investiţie majoră e de bun augur acum: fie renovezi casa, fie cumperi una nouă sau te muţi cu cineva.

Gemeni 22.05-21.06

Ai o dorinţă ascunsă de a face ceva nebunesc, de a trăi o aventură, din cauză că în ultima perioadă te-ai plictisit foarte tare. Şi cum ce îţi doreşti, atragi, va urma o perioadă de transformări şi întâmplări neprevăzute, care îţi vor schimba stilul de viaţă şi te vor surprinde chiar şi pe tine.

Rac 22.06-22.07

Un prieten sau un apropiat îţi va cere ajutorul şi e bine să i-l oferi, căci vei fi recompensat pentru fapta ta. O tranzacţie sau o datorie mai veche te vor prinde din urmă şi e bine să fii mai chibzuit pentru a le achita. O problemă domestică, legată de un membru al familiei, îţi va da, şi ea, bătăi de cap. Păstrează-ţi calmul !

Leu 23.07-22.08

O rudă sau un prieten de familie va produce o tensiune în căminul tău şi îţi vei ieşi din fire. Ai grijă cum comunici nemulţumirile tale, pentru a evita un scandal ce poate duce chiar şi la o despărţire. Concentrează-te pe ceea ce-ţi aduce satisfacţie la locul de muncă şi ia o pauză de la nervi. 

Fecioară 23.08-21.09

Stresul şi tensiunea ar trebui evitate, deoarece starea ta de sănătate nu este excelentă. Înţelepciunea ta poate acţiona ca un avantaj, mai ales atunci când este nevoie să rezolvi o problemă financiară. O persoană dragă face presiuni pentru a lua o decizie. Nu o ignora.

Balanţă 22.09-22.10

Dacă te simţi în permanenţă obosit, doar tu eşti de vină. Nu mai procrastina şi vezi-ţi de propriile scopuri. Ţi-ai luat prea multe angajamente la locul de muncă şi nu mai faci faţă.

Scorpion 23.10-21.11

Noi oportunităţi s-ar putea să te ia prin surprindere şi va trebui să te concentrezi ca să iei cele mai bune decizii. Fii pregătit pentru lucruri neaşteptate, deoarece toată lumea vrea să apeleze la tine în această perioadă. O problemă legată de taxe sau impozite te va ţine în alertă.

Săgetător 22.11-20.12

Stresul şi confuzia sunt la ordinea zilei în plan sentimental. Te retragi în muncă pentru a uita de problemele din plan personal. Ar trebui să fii atent la semnalele din jur, deoarece este o perioadă extrem de propice colaborărilor pe sume mari sau chiar demarării unei afaceri.

Capricorn 21.12-19.01

Deţii controlul în tot ceea ce întreprinzi şi succesul îţi bate la uşă. O sumă considerabilă de bani va intra în conturile tale şi vei fi cooptat  într-un nou proiect profesional. Familia se simte neglijată, aşa că ar fi cazul să programezi şi o vacanţă cât de curând.

Vărsător 20.01-18.02

Pui accentul pe sănătatea ta şi realizezi că ai acordat prea multă atenţie lucrurilor care îţi consumau energia. Veşti bune în ceea ce priveşte cariera ta vor apărea cât de curând, aşa că nu refuza niciun interviu sau întâlnire, pentru că nu se ştie de unde sare iepurele.

Peşti 19.02-20.03

O problemă legală, un divorţ sau o succesiune, îţi poate crea neplăceri, însă acum e cel mai bun moment să opreşti ceea ce te deranja în trecut. Un eveniment important te va ajuta să cunoşti oameni influenţi şi să intri într-un univers nou şi extrem de prolific în plan profesional.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg