Află ce nume ciudat i-au dat Blake Lively şi Ryan Reynolds fiicei lor!

13 februarie, 2015

Deşi fetiţa s-a născut în luna decembrie anul trecut, Blake Lively şi Ryan Reynolds nu au vrut să facă numele fetiţei public până acum. Însă, sub presiunea curioşilor de pe reţelele de socializare, cei doi au decis să dezvăluie numel

Deşi fetiţa s-a născut în luna decembrie anul trecut, Blake Lively şi Ryan Reynolds nu au vrut să facă numele fetiţei public până acum. Însă, sub presiunea curioşilor de pe reţelele de socializare, cei doi au decis să dezvăluie numele prin intermediul publicaţiei americană E!News.

Spre surprinderea tuturor, numele fetiţei nu este Violet, precum se preconiza, ci un nume care este folosit cu precădere la băieţei mai degrabă, decât în cazul fetiţelor. ”Nu, nu Violet este numele fiicei mele. Nu o să spun numele ei, însă vă spun că nu ştiu de unde a izvorât ideea aceasta.”, spunea celebrul actor în urmă cu o săptămână.

Potrivit E!News, bebeluşul de două luni al lui Blake Lively şi al actorului Ryan Reynolds poartă numele de James. Un nume de băiat, însă dacă e să ne gândim că părinţii micuţei James poartă nume neutre, nici nu-i de mirare că micuţa s-a ales cu numele acesta.

Blake a mărturisit acum ceva timp că a primit numele de la bunicul său, pentru a duce tradiţia mai departe.Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg