Află ce numere îi guvernează viaţa şarmantului actor britanic, Jude Law!

11 ianuarie, 2015

Jude Law şi-a început cariera actoricească în 1987, în cadrul Teatrului National Youth Music, iar primul lui rol într-o producţie televizată l-a dobândit doi ani mai târziu, în anul 1989. De atunci şi până acum, actorul a dobândit numeroase premii din domeniul cinematografiei

Jude Law şi-a început cariera actoricească în 1987, în cadrul Teatrului National Youth Music, iar primul lui rol într-o producţie televizată l-a dobândit doi ani mai târziu, în anul 1989. De atunci şi până acum, actorul a dobândit numeroase premii din domeniul cinematografiei şi a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi actori.

Haideţi, astfel, să vedem şi noi câteva informaţii despre numerele care i-au guvernat viaţa actorului britanic!

30 mil. $

Starul de 41 de ani, care a primit numele după cartea „Jude the Obscure“ şi celebra piesă a celor del a Beatles, a strâns această sumă în decursul anilor, timp în care a jucat în 45 de filme.

5 zile

Atât i-a trebuit: mai puţin de o săptămână, pentru a filma rolul pe care l-a avut în aventurosul film al lui Wes Anderson, „Grand Budapest Hotel“, care a avut premiera în martie.

7 ani

...alături de actriţa Sienna Miller, din 2004 până în 2011. A fost cea mai lungă relaţie amoroasă a lui Jude, ajungând la logodnă, dar nu şi la altar.

250.000 $ daune

„Sherlock Holmes“ nu a scos din buzunar, ci a primit suma aceasta, obligatoriu prin lege, după ce a câştigat procesul conform căruia tabloidul „The News of the Word“ ar fi intrat abuziv în memoria telefonului actorului.

1 coastă ruptă

Accidentul minor s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru filmul din 1999, „The Talented Mr. Ripley“. Starul s-a dezechilibrat şi a căzut din barca cu vâsle în care se afla cu Matt Damon şi cu care interpreta o scenă de luptă. Dar rolul i-a adus atunci o nominalizare la Oscar!

Debut TV în 1989

Mic şi ambiţios, Jude îşi primea, la 17 ani, primul lui rol în televiziune: Sam, grăjdarul primarului în serialul britanic „The Tailor of Gloucester“.

14 kilograme

Ca să ia în greutate pentru rolul lui Dom Hemingway în filmul omonim, apărut anul în primăvară, Jude a mâncat două cutii de îngheţată pe zi!Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg