Află ce veste a primit Mel Gibson!

19 septembrie, 2016
aaaaa jpg jpeg

Actorul hollywoodian a avut parte de surpriza vieţii lui atunci când iubita lui mai tânără cu aproape 40 de ani decât el i-a spus că are o veste care-i va schimba radical viaţa.

image

Nu este niciun zvon! Informaţia a fost confirmată celor de la Page Six de către reprezentantul actorului. Mel Gibson va deveni tată pentru a noua oară! De trei ori bunic, starul de 60 de ani nu se dă în lături să continue să-şi extindă familia. Iubita lui de 20 şi ceva de ani, Rosalind Ross, este însărcinată şi-i va dărui un moştenitor – al nouălea! – la începutul anului viitor.

image

Mel Gibson are şapte copii cu fosta lui soţie, Robyn Moore, şi o fiică cu fosta iubită, Oksana Grigorieva. Copilul care va veni pe lume în câteva luni este primul pentru actuala parteneră a actorului.

Rosalind l-a întâlnit pe Gibson anul trecut, când a aplicat pentru un job în compania de producţie a starului. Mel a fost atât de impresionat de frumuseţea fetei, încât nu s-a sfiit să o invite pe tânără într-o vacanţă romantică în Costa Rica. De atunci, Ross şi Gibson formează un cuplu.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE