Află secretele metrosexualilor!

11 august, 2012

Preocuparea pentru o imagine desăvârşită nu mai e de mult exclusiv „hobby-ul“ reprezentantelor sexului frumos. Şi bărbaţii îşi dau interesul să se menţină tineri şi arătoşi

Preocuparea pentru o imagine desăvârşită nu mai e de mult exclusiv „hobby-ul“ reprezentantelor sexului frumos. Şi bărbaţii îşi dau interesul să se menţină tineri şi arătoşi. Iar, pentru acest deziderat, sunt capabili să testeze, pe propria piele, cele mai neconvenţionale produse!

Cristiano Ronaldo

Nu degeaba domină topurile celor mai sexy sportivi din lume! Fotbalistul portughez ştie cum să aibă grijă de el! Client fidel al saloanelor de înfrumuseţare, Cristiano se epilează, se pensează şi utilizează cantităţi industriale de cremă hidratantă pentru fiecare centimetru al trupului său bine făcut. Übersexual notoriu, Ronaldo nu s-a dat în lături nici de la a încerca o pedichiură neagră. Şi, surprinzător sau nu, a avut şi-atunci întreaga lume la picioarele lui!

Mick Jagger

Legendarul rocker nu-i prea dur pentru un răsfăţ ocazional. Aşadar, urmează sfaturile specialiştilor şi îşi freacă tenul cu caviar, în încercarea de a-l netezi. Iar dacă acest tratament avangardist nu dă roade, altele par să funcţioneze de minune, atâta timp cât solistul etalează o podoabă capilară bogată: şamponul compus din măduva unei bovine sau balsamul de păr cu spermă de taur. Olé!

Usher

Emancipat sau doar efeminat? Faimosul cântăreţ, considerat de publicul feminin unul dintre sex simbolurile incontestabile, a fost prins în flagrant de paparazzi, în timp ce încerca pe propria piele o cremă într-un magazin cu produse cosmetice. Nu le-a trebuit mult jurnaliştilor de peste Ocean să deconspire slăbiciunea vedetei: serumul pe bază de secreţie produsă de melci. Usher îşi ţine obrazul subţire cu ajutorul proteinelor şi vitaminelor conţinute în eficientul produs!

Tom Cruise

E limpede că pentru starul hollywoodian nu-i o „Misiune: imposibilă“ să oprească timpul în loc, pentru că, la 50 de ani, arată ca la 30. Secretul lui? O cremă hidratantă, ce conţine un ingredient-minune: excrementele de privighetoare. Şi nu orice privighetoare, ci una care se găseşte doar pe insula japoneză Kyushu. Numai ce-i mai bun pentru Cruise, cum altfel?! „Tom a început să experimenteze produsele faciale pe bază de excremente“, susţine revista „Now“. E clar că-i poartă noroc!

P. Diddy

Artistul R’n’B e atât de metrosexual, încât e suspectat de-a fi homosexual! Până şi declaraţiile lui îl incriminează: „Nu plec din casă fără manichiura şi pedichiura făcute şi nu uit să mă epilez inghinal!“. Pentru specimenele obsedate de fizicul lor, există o industrie beauty în expansiune, care le pune la dispoziţie epilările inghinale, denumite sugestiv „boyzilian“, sau tunsorile pubiene. Nu e niciun secret că mogulul de culoare obişnuieşte să-şi şi vopsească părul pubian tuns cu grijă! Probabil că un blond tomnatic îl prinde cel mai bine!

David Beckham

Fotbalistul britanic nu intră pe teren fără manichiura făcută, îşi schimbă coafura cu viteza cu care trage pe poartă şi dă iama prin buticurile vestimentare, braţ la braţ cu soţia lui shopaholică. Mai mult decât atât, iată ce ne-a mărturisit: „Folosesc produsele Victoriei“. Iar, în portfardul fashionistei, găseşte tratamente exclusiviste, printre care se numără loţiunea făcută din placentă de oi şi o cremă care conţine venin de albine, pentru revitalizarea epidermei.Recente pe Ok! Magazine

jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg