Află totul despre trecutul tulbure al Sofiei Vergara

26 februarie, 2015

Actriţa cel mai bine plătită din televiziune, cu o carieră de succes şi un logodnic şi mai de succes, Sofia Vergara pare să le aibă pe toate! Dar în spatele zâmbetului de milioane, vedeta nu are nişte amintiri prea

Actriţa cel mai bine plătită din televiziune, cu o carieră de succes şi un logodnic şi mai de succes, Sofia Vergara pare să le aibă pe toate! Dar în spatele zâmbetului de milioane, vedeta nu are nişte amintiri prea plăcute. Căci trecutul ei e marcat de tragedii în familie – de la moartea fratelui său, care a fost ucis în 1998, până la diagnosticul de cancer pe care Sofia l-a primit doi ani mai târziu. Şi iată cum în 2015, viaţa nu se putea să fie mai frumoasă pentru ea! Logodită cu starul din „Blood”, Joe Manganiello (38), Vergara (42) săune că puterea ei interioară a ajutat-o să depăşească demonii din trecut. „Cu atâtea lucruri rele care s-au întâmplat, am dezvoltat o rezistenţă crescută la suferinţă şi obstacole!”, spune ea. „Merg tot înainte, atunci când mă izbesc de lucruri îngrozitoare...”

Moartea fratelui

Fiica unei casnice pe nume Margarita şi a unui fermier, Julio, Sofia a fost crescută alături de cei cinci fraţi ai săi în oraşul columbian Barranquilla. La 17 ani, Sofia a fost aleasă să joace într-o reclamă TV. Însă viaţa i s-a schimbat brusc în 1998, când fratele ei mai mare, Rafael, a fost ucis după ce a fost răpit pentru răscumpărare. „Suntem o familie de succes, iar el s-a temut că va fi ţinta unei răpiri”, a comentat Sofia. Rafael avea doar 27 de ani când şi-a pierdut viaţa.

Bătălia cu cancerul

Un nou val de suferinţă a venit în anul 2000, când Sofia a fost diagnosticată cu cancer la tiroidă. „Niciodată nu m-am drogat şi n-am fumat. Şi nu mănânc carne”, a spus ea. „Şi dintr-o dată mi se spune că am cancer?! Am fost îngrozită.” Din fericire, cancerul a intrat în remisie după ce actriţa s-a operat şi a urmat chimioterapie.

Iubitul mafiot

În 1994, Sofia s-a mutat la Miami, unde s-a îndrăgostit de Chris Paciello, proprietarul unui club, care avea în spate o istorie necurată de jafuri, unele dintre ele la bănci. Mai mult, în 2000 Chris a fost acuzat de uciderea unei femei din New York în timpul unei tâlhării. Sofia şi-a pus casa gaj pentru a fi eliberat pe cauţiune, pentru ca apoi să fie condamnat la şapte ani de închisoare, iar cei doi să continue să ţină legătura.

Legături cu Scientologia

În 2005, Sofia s-a mutat în Los Angeles, unde l-a cunoscut la o petrecere pe Tom Cruise, vocea întâi a Scientologiei. Şi o vreme, cei doi şi-au dat întâlniri. Andrew Morton, care a scris biografia lui Tom, spune că nu există îndoială că actorul s-a gândit că Sofia ar putea fi soţia lui, dar ea l-a refuzat.

Droguri şi alcool

Ca şi cum pierderea fratelui Rafael n-ar fi fost de ajuns, celălalt frate al ei, Julio, acum în vârstă de 37 de ani, a avut o grea perioadă de luptă cu drogurile şi alcoolul. Disperată, Sofia l-a luat o vreme pe Julio la Miami, în speranţa că-l va putea ajuta să ia viaţa de la capăt. Dar Julio a fost arestat de vreo 30 de ori în cei zece ani cât a trăit în America.

Viaţa amoroasă

Sofia s-a măritat cu iubitul din copilărie Joe Gonzalez în 1991, dar căsnicia lor a durat doar doi ani. De-atunci, columbianca s-a aruncat în caruselul iubirii...

Acum, lucrurile s-au schimbat

Sofia probabil că se simte, în sfârşit, fericită după ce l-a întâlnit pe Joe Manganiello, care i-a devenit logodnic. Este fericirea pe deplin meritată. „Are simţul umorului, ceea ce contează mult pentru mine, şi un om bun”, spune ea, fără a menţiona înfăţişarea lui răvăşitoare.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg