Agatha Ruiz de la Prada e aproape în faliment. Cum a ajuns să-și vândă apartamentul?

2 iulie, 2024

S-au dus anii în care, în fiecare joi, designerul organiza o petrecere în Madrid și invita artiști și fețe cunoscute. Acum, ea abia reușește să mai țină viu brandul care a făcut-o cunoscută.

Un brand de prestigiu riscă să dispară definitiv. FOTO: Facebook
Un brand de prestigiu riscă să dispară definitiv. FOTO: Facebook

Ne-a frapat faptul că, în ultimii ani, Agatha Ruiz de la Prada a devenit o prezență constantă pe micile ecrane, participând diverse producții de televiziune, precum „Sálvame", „El Desafío" și, mai recent, „Dancing with the Stars" de la Telecinco.

Ei bine, toate aceste artificii de imagine au legătură cu faptul că brandul său de modă nu o duce prea bine de la pandemie încoace, până în punctul în care aceasta a fost nevoită să își scoată la vânzare penthouse-ul din centrul Madridului. Da, același în care a locuit cu fostul ei soț și în care au crescut copiii lor, Tristan și Cosima.

De fapt, potrivit presei spaniole, amenințată de faliment, designerul a fost obligată să-și vândă unul dintre magazinele de pe Milla de Oro, spațiul fiind achiziționat de Value Plus Properties: „Cu voia lui Dumnezeu, îmi voi deschide noul meu magazin spectaculos lângă Puerta de Alcalá. Asta mă va face să îmi caut o casă nouă. Aș vrea să îmi schimb complet viața odată cu schimbarea magazinului, deși viața mea era destul de bună", a declarat Agatha Ruiz de la Prada pentru „Hola!" după vânzare.

Inflația tot mai crescută din Spania, care face ca salariile să fie menținute la un nivel scăzut, dar cheltuielile să fie în creștere, până și cei bogați au început să-și schimbe obiceiurile de cumpărare. Astfel că Agatha, care și-a umplut buzunarele timp de mai bine de treizeci de ani vânzând haine inedite, flamboaiante, cu o amprentă specială, nu mai are nici ea vânzările de odinioară. Firma ei și-a redus vânzările din timpul pandemiei și nimic nu s-a schimbat de atunci. În căutarea unei reveniri, designerul a colindat concursurile și platourile de televiziune până când și-a epuizat resursele. A vorbit despre iubiți, despre politicienii zilei, a umplut minute întregi de televiziune și a luat ceva bani, dar nu destui.

„La patru ani de la izolare și de la restricțiile aduse de coronavirus, firma sa nu reușește să se redreseze", comunică „Informalia”. „Strategia de a-și spori prezența în mass-media nu a funcționat și a fost nevoită să-și vândă cel mai bine situat magazin. Și, cum nu a fost suficient, Agatha și-a scos la vânzare și penthouse-ul, pentru a evita/întârzia falimentul”. Situată în inima Castellana, apartamentul cu șase dormitoare, șapte băi și mai multe camere de zi din Madrid poate ajunge la 7,5 milioane de euro. Dar, oare, va obține această sumă? Și va acoperi ea datoriile acumulate?

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg
Carmen Tanase png
FotoJet Bennifer jpg
Trump vs  Biden FOTO gettyimages webp
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Shannen Doherty divorțează de soțul Kurt Iswarienko, Getty (2) jpg
Daniel Nuta jpg
FotoJet Barbie jpg
Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg