Agresiunile comise de Woody Allen asupra uneia dintre fiicele sale vor face subiectul unui documentar HBO

10 februarie, 2021
1 alen jpg jpeg

Viaţa lui Woody Allen şi acuzaţiile pe care fosta sa soţie i le-a adus vor face subiectul unui documentar, "Allen v. Farrow".

Filmat în cel mai mare secret şi produs de HBO, producţia este de fapt o anchetă aprofundată despre scandalul care îl vizează pe cineastul Woody Allen, care ar fi profitat de inocenţa uneia dintre fiicele sale adoptive, Dylan Farrow, în perioada în care aceasta avea vârsta de şapte ani, informează Cnews.fr. Structurat în patru episoade, serialul va dezvălui povestea adevărată şi va detalia procesul pentru custodia copiilor dintre Woody Allen şi Mia Farrow, după dezvăluirea relaţiei pe care celebrul regizor o avea cu o altă fiică adoptivă a soţiei sale, Soon-Yi Previn, pe atunci în vârstă de 20 de ani. Serialul va avea premiera pe 21 februarie pe postul HBO şi pe platforma de streaming HBO Max.

În "Allen v. Farrow", telespectorii vor descoperi înregistrări video de familie şi documente audio care nu au fost niciodată difuzate până acum, elemente cheie ale anchetei, dar şi mărturii depuse de Mia Farrow, Dylan Farrow, Ronan Farrow, un prieten de familie - Carmy Simon - procurorul Frank Maco şi alte persoane implicate direct în acel proces.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg