Agresoarea Cristinei Joia a fost scoasă din arest la domiciliu. Ce e obligată să facă în următoarele 60 de zile

13 ianuarie, 2021
4 cristina joia operata la nas 2 jpg jpeg

Cristina Joia a fost operată de două ori la nas după ce a fost bătută într-un magazin din Bucureşti. Agresoarea designerului de la "Visuri la cheie" a fost în închisoare, apoi în arest la domiciliu, iar acum este liberă. Iată ce obligaţii are aceasta în următoarele 60 de zile. 

La începutul acestui an, agresoarea a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. La sfârşitul anului trecut, Ştefania A. fusese plasată în arest la domiciliu de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4. Însă, femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designer de interioare la Visuri la cheie, a contestat decizia la Tribunalul Bucureşti. La 7 ianuarie 2021, ea a obţinut o decizie favorabilă. Aceeaşi instanţă dispusese anterior arestarea preventivă a femeii, scrie protv.ro.

„Admite contestaţia formulată de inculpata A.N.Ş. împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: În baza art. 348 alin. 1 C.p.p. raportat la art. 207 alin. 6 C.p.p. şi art. 242 alin. 2 C.p.p. referire la art. 211 şi urm. C.p.p. înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata A.N.Ş. cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv”, se arată în decizia definitivă a tribunalului.

Cristina Joia, operată de două ori la nas

 „Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine”.

2 cristina joia operata la nas jpg jpeg

Foto: Facebook, Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg