Aimee Iacobescu, apel disperat pentru viaţă. Actriţa i-a cerut, plângând, lui Ion Caramitru s-o salveze

27 martie, 2018
aimee iacobescu apel pentru viata png

Aimee Iacobescu s-a stins din viaţă. În urmă cu un an şi jumătate, actriţa făcea apel disperat la viaţă, într-un video postat pe Youtube.

Aimee Iacobescu s-a stins din viaţă la 71 de ani

Aimee Iacobescu s-a luptat în ultimii ani cu cancerul, o boală cumplită şi extrem de costisitoare. În urmă cu un an şi jumătate, actriţa făcea un apel la viaţă, într-un video adresat actorului Ion Caramitru, preşedinte al UNITER din 1990 şi, totodată, director al Teatrului Naţional din Bucureşti, începând cu anul 2005.

I-a adresat o rugăminte publică lui Ion Caramitru

”Domnule Carmitru, vreau să trăiesc! Nu mă puteţi acuza de asta! Orice om vrea să trăiască! (...) Dumneavoastră ştiţi ce-nseamnă viaţa? Nu cred! Nu cred că aţi trecut prin momente grele. Nu cred! Nu cred că aţi făcut în doi ani două operaţii. Şi că nu vă ajunge pensia ca să cumpăraţi medicamentele prescrise de medicii. Nu aţi fost în situaţia mea. Pentru că atunci aţi avea inimă şi aţi face ceva fără ca eu să fi făcut ceva. Numai din ce aţi auzit... Nu mai pot! (...) De ce atâta muncă şi atâta sacrificiu? ”, poate fi auzită marea actriţă în video-ul cutremurător postat pe Youtube.

Actriţa trebuia să ia în fiecare lună un tratament care o costa enorm. Tratamentul parţial compensat o costa peste 3000 de lei, adică echivalentul pensiei sale şi indemnizaţiei. Singura ei speranţă de a-şi permite medicamentaţia era indemnizaţia de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER acum un an şi jumătate. Dacă primea această indemnizaţie de merit, Aimee Iacobescu nu mai primea indemnizaţia destinată actorilor. Astfel, veniturile actriţei ajungeau de la 3.000 de lei  la 5.500 de lei.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg