Al Bano e din nou în război cu Romina Power. De unde a pornit totul. Vor mai cânta împreună?

14 septembrie, 2021
7 al bano jpg jpeg

Nu există pace pentru Al Bano Carrisi! Artistul în vârstă de 78 de ani s-a certat din nou cu fosta soţie, Romina Power, cu care a fost căsătorit din 1970 până în anii 1990. După câte se pare, au existat noi fricţiuni între celebrul artist, fosta soţie şi partenera sa, Loredana Lecciso.

Romina Power a reacţionat cu un gest destul de puternic: a petrecut vacanţele de vară în Puglia, departe de moşia pe care o împarte cu Al Bano. Aici, fiica lui Tyron Power are de mult timp o proprietate proprie, unde în 2020 a petrecut perioada de carantinare forţată, dar anul acesta a decis să închirieze Villa d'Aquino, o casă cu piscină, şi să stea cât mai departe de fostul său partener de viaţă.

Motivele acestei rupturi? Potrivit unor surse consultate de revista Nuovo, Romina Power nu i-ar fi plăcut ultimul interviu al fostului soţ , cel în care Albano Carrisi s-a declarat fericit alături de Loredana Lecciso şi a regretat că a permis în trecut altor persoane să intervină în acestă relaţie.

De fapt, Romina Power nu a suportat-o ​​niciodată pe Loredana Lecciso, iar cele două nu au reuşit să creeze o legătură de respect şi cordialitate. 

Povestea nu se opreşte însă aici. Unele persoane din  din anturajul Rominei Power spun că solista de 69 de ani i-ar fi cerut lui Al Bano să o ţină în frâu pe Loredana, cu care solistul formează un cuplu de peste douăzeci de ani, pentru că aceasta iese în presă cu declaraţii tendenţioase.

Cererea Rominei nu a fost acceptată de Al Bano, care ar fi decis să se îndepărteze de fosta soţie, în ciuda faptului că cei doi se pregătesc să întâmpine un alt membru în familie. Fiica Cristel este însărcinată pentru a treia oară. Un alt nepot va sosi pentru Albano şi Romina până la sfârşitul anului. Dar va putea copilul să-i împace pe foştii parteneri?

Între timp, fanii cuplului tremură: această nouă ceartă pune în pericol parteneriatul profesional dintre Al Bano şi Romina. Vor mai susţine aceştia concerte împreună? Cine ştie ... pentru moment Carrisi se concentrează pe noul său angajament din televiziune.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg