Al Bano şi Loredana Lecciso au luat cina cu Madonna: gestul artistului

2 septembrie, 2021
1 bano9 jpg jpeg

Albano Carrisi a cunoscut-o pe Madonna şi a cântat pentru ea. Artistul şi partenera sa de viaţă au întâlnit-o pe Regina muzicii pop în Puglia.

Prezenţa Madonnei în Puglia nu a trecut neobservată. Vedeta pop de origine italiană a ales sudul peninsulei pentru a sărbători împlinirea celor 63 de ani. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie că artista a ajuns să-l cunoască pe Albano Carrisi şi pe logodnica sa, Loredana Lecciso. Cuplul a întâlnit-o pe lady Ciccone la un eveniment.

Întâlnirea l-a entuziasmat foarte mult pe Albano. La urma urmei, nu iei în fiecare zi cina cu una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, cea care a făcut fără îndoială istorie în mzica pop. De aceea, nici Carrisi nu s-a lăsat mai prejos. În prezenţa diveii şi a altor invitaţi, el a cântat celebrul său hit, Felicità. Cunoscuta melodie a încântat-o pe vedeta pop, dar şi pe toţi cei prezenţi.

 În această perioadă, Al Bano evaluează propunerile primite. Artistul de 78 de ani este în discuţii cu Milly Carlucci pentru a participa la noua ediţie Dancing with the Stars., Lecciso a decis în urmă cu câţiva ani să părăsească lumea televiziunii pentru a se dedica familiei.

Albano a mărturisit că Madonna este prietenoasă şi că au vorbit mult timp despre Puglia. „Toţi colaboratorii săi, de la coafori la asistenţi personali, sunt de origine italiană. La sfârşitul spectacolului meu, toată lumea a fugit pentru a face o poză cu mine, pentru a cere un autograf”. „Am cântat Felicità, un cântec pe care mi-l cer mereu. Apoi m-a rugat să cânt melodia ei preferată: Caruso, de Lucio Dalla”.

Vacanţa Madonnei în Puglia

Madonna a sosit în Puglia împreună cu iubitul ei în vârstă de 26 de ani, dansatorul Ahlamalik Williams, câţiva membri ai familiei şi nişte prieteni. Grupul a pus totul la punct pentru aniversarea divei. Artista a organizat o petrecere exclusivistă într-o staţiune de lux din zona Brindisi.

Madonna şi-a vizitat regiunea preferată. A rătăcit pe jos ca un turist obişnui, apoi s-a urcat într-un tren istoric. Ciccone a postat totul pe Instagram. Între o excursie şi alta, blonda s-a oprit să cânte Bella Ciao cu un grup de muzicieni.

.Recente pe Ok! Magazine

Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg