Al Bano, târât într-un scandal sexual: "Înainte de a face dragoste îmi cânta la ureche"

6 decembrie, 2022
afis al bano romina power jpeg

Al Bano s-a trezit din nou implicat într-un scandal, dar de data aceasta nu din cauza ciocnirilor constante dintre cele două femei din viața sa, Romina Power și Loredana Lecciso, ci din cauza declarațiilor Patriciei Donoso, o avocată care susține că a avut o aventură cu artistul.

Femeia a mărturisit că ea și solistul s-au iubit cu foc trei ani.  Al Bano a decis să vorbească cu Patricia față în față, într-o emisiune de televiziune, dar povestea a degenerat într-o ceartă acerbă.  Al Bano a negat fiecare detaliu și a amenințat că va depune plângere, dar ea a continuat să susțină că s-au întâlnit pe stadionul San Siro. Singura dovadă care confirmă spusele femeii este o fotografie cu ei împreună la aeroport. El neagă, ea spune că este gata să aducă mai multe dovezi. „ Era foarte înflăcărat și înainte de a face dragoste îmi cânta la ureche. Cu Loredana nu a avut niciodată o relație liniară, mereu au fost suișuri și coborâșuri”, spune Patricia.

Cine știe ce se va întâmpla între cei doi acum și dacă se vor vedea în instanță.

Al Bano și Romina, o relație încercată

Cântă despre fericire, dar trec prin iad încă din noaptea de Revelion 1993: În acea zi, Ylenia, pe atunci în vârstă de 23 de ani, fiica cea mare a lui  Al Bano și a Rominei Power a dispărut fără urmă. Era într-o călătorie în Statele Unite și s-a cazat în Cartierul Francez din New Orleans împreună cu iubitul ei, muzicianul Alexander Masakela. Pe 31 decembrie a părăsit hotelul singură - după aceea nu a mai fost văzută niciodată. Din 6 ianuarie 1994, fata a fost oficial data dispărută.

Căsătoria părinților nu a supraviețuit acestei drame. Al Bano și Romina, care au atins faima internațională în anii 1980, s-au separat în 1998 și au divorțat un an mai târziu. Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}