Al cui este acest trup de zeiţă?

17 august, 2017
Albertina Ionescu sexy in Grecia, Halkidiki (1) jpeg

E una dintre cele mai sexy prezentatoare de televiziune şi-şi păstrează silueta fără prea multe eforturi. Iată despre cine este vorba.

image

Longilină, cu păr lung şaten şi mereu o apariţie irezistibilă. Aşa am putea-o descrie pe vedeta TVR, care reuşeşte să rămână în formă fără prea mari sacrificii. Şi, după câte se vede, are un trup fără cusur.

Albertina Ionescu, căci despre ea este vorba, este conştientă de atuurile sale şi pozează în cele mai seducătoare ipostaze. Zilele acestea, frumoasa prezentatoare se relaxează zilele pe plajele Greciei, în Halkidiki, de unde ne trimite cele mai frumoase vederi cu ea la malul mării.

Şi chiar dacă spune că are voie să mănânce orice în concediu, constatăm că nu face excese alimentare nici acum. Ar fi şi greu, de vreme ce gastronomia elenă abundă în salate, legume la grătar şi fructe de mare, adică preparate cu un aport destul de mic de calorii. Şi prietenoase cu orice siluetă!

Vă invităm să descoperiţi, în galeria foto de mai jos, şi celelalte instantanee cu Albertina Ionescu în Halkidiki.Recente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg