Al Di Meola, îndrăgostit de România: „Datorită medicilor români am o nouă viață!”

12 iunie, 2024

Sala Palatului din București a fost martora unei serii de evenimente memorabile pentru industria muzicală internațională. Al Di Meola, cunoscutul chitarist american, a adunat în sala de spectacol ropote de aplauze minute în șir.

Al Di Meola jpg

Publicul a avut un sentiment impresionant la finalul spectacolului, atunci când artistul a urcat pe scenă purtând un tricou pe care scria "I Love România". Publicul a răspuns imediat cu ropote de aplauze și strigăte de încântare, întărind legătura specială pe care Al Di Meola o are cu țara noastră.

Al Di Meola  jpeg

Totuși, momentul care a rămas întipărit în memoria tuturor celor prezenți nu a fost unul muzical, ci unul emoționant și profund personal.

Artistul și-a început spectacolul cu un omagiu adus unui medic român remarcabil, fără de care poate că aceasta seară nu ar fi avut loc deloc. Anul trecut, într-o circumstanță dramatică, Al Di Meola a suferit un infarct pe scena concertului sau de la Arenele Romane. A fost momentul acela crucial, în care intervenția promptă a medicului român l-a salvat literalmente de la moarte.

Pe lângă gestul impresionant de recunoștință, chitaristul a invitat pe scenă un alt mare artist, Ovidiu Lipan Țăndărică, care a oferit un show de senzație alături de Al Di Meola. Colaborarea lor a fost pur și simplu magică, făcând publicul să vibreze de bucurie și emoție.

La finalul show-ului, în timp ce publicul aplauda frenetic, Al Di Meola a mulțumit din inimă tuturor celor prezenți și a făcut o declarație de neuitat: "Mă simt inundat de emoții. Datorită medicilor români am o nouă viață, iar această seară minunată va rămâne întipărită în sufletul meu pentru totdeauna. Mulțumesc, România!"

Radu Groza, organizatorul evenimentului, a avut grijă să fie totul perfect și a fost foarte bine primit de către toți cei implicați în spectacol. Acesta a fost doar încă un detaliu care a contribuit la succesul și impactul emoțional al serii respective.

„Al Di Meola continuă să-și demonstreze nu doar talentul muzical de excepție, ci și inima mare și recunoștința pe care o poartă față de cei care i-au salvat viața. Iar întâlnirea lui cu publicul pasionat din România a fost cu siguranță un moment unic și memorabil pentru toți cei prezenți în sală. Împreună cu cei de la Dacris.net i-am pregătit tricouri personalizate pe care le-a și îmbrăcat pe scenă în semn de prețuire pentru românii noștri care i-au salvat viața”, ne-a declarat Radu Groza, organizatorul evenimentului.

Al Di Meola  jpg


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg