Al Di Meola, îndrăgostit de România: „Datorită medicilor români am o nouă viață!”

12 iunie, 2024

Sala Palatului din București a fost martora unei serii de evenimente memorabile pentru industria muzicală internațională. Al Di Meola, cunoscutul chitarist american, a adunat în sala de spectacol ropote de aplauze minute în șir.

Al Di Meola jpg

Publicul a avut un sentiment impresionant la finalul spectacolului, atunci când artistul a urcat pe scenă purtând un tricou pe care scria "I Love România". Publicul a răspuns imediat cu ropote de aplauze și strigăte de încântare, întărind legătura specială pe care Al Di Meola o are cu țara noastră.

Al Di Meola  jpeg

Totuși, momentul care a rămas întipărit în memoria tuturor celor prezenți nu a fost unul muzical, ci unul emoționant și profund personal.

Artistul și-a început spectacolul cu un omagiu adus unui medic român remarcabil, fără de care poate că aceasta seară nu ar fi avut loc deloc. Anul trecut, într-o circumstanță dramatică, Al Di Meola a suferit un infarct pe scena concertului sau de la Arenele Romane. A fost momentul acela crucial, în care intervenția promptă a medicului român l-a salvat literalmente de la moarte.

Pe lângă gestul impresionant de recunoștință, chitaristul a invitat pe scenă un alt mare artist, Ovidiu Lipan Țăndărică, care a oferit un show de senzație alături de Al Di Meola. Colaborarea lor a fost pur și simplu magică, făcând publicul să vibreze de bucurie și emoție.

La finalul show-ului, în timp ce publicul aplauda frenetic, Al Di Meola a mulțumit din inimă tuturor celor prezenți și a făcut o declarație de neuitat: "Mă simt inundat de emoții. Datorită medicilor români am o nouă viață, iar această seară minunată va rămâne întipărită în sufletul meu pentru totdeauna. Mulțumesc, România!"

Radu Groza, organizatorul evenimentului, a avut grijă să fie totul perfect și a fost foarte bine primit de către toți cei implicați în spectacol. Acesta a fost doar încă un detaliu care a contribuit la succesul și impactul emoțional al serii respective.

„Al Di Meola continuă să-și demonstreze nu doar talentul muzical de excepție, ci și inima mare și recunoștința pe care o poartă față de cei care i-au salvat viața. Iar întâlnirea lui cu publicul pasionat din România a fost cu siguranță un moment unic și memorabil pentru toți cei prezenți în sală. Împreună cu cei de la Dacris.net i-am pregătit tricouri personalizate pe care le-a și îmbrăcat pe scenă în semn de prețuire pentru românii noștri care i-au salvat viața”, ne-a declarat Radu Groza, organizatorul evenimentului.

Al Di Meola  jpg


Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg