Al Di Meola va concerta în România și va aduce un tribut medicilor români care i-au salvat viața

29 martie, 2024

Concertul de la București din 3 iunie va fi mai mult decât un eveniment muzical de excepție, va fi și un tribut adus medicilor români, a declarat Dan Negru, amfitrionul serii.

Al Di Meola  jpg

Odată cu revenirea pe scenă a celebrului chitarist Al Di Meola, publicul va avea ocazia să se bucure de un regal muzical amplificat de emoția recunoștinței față de profesioniștii din sănătate care l-au salvat pe artist într-un moment critic.

Concertul de la București va fi și un tribut adus medicilor români.

Al Di Meola afis concert jpeg

Să ne reamintim ca Al Di Meola a suferit un infarct în România, mediatizat pe toată planeta și profesionalismul medicilor români l-au adus din nou pe artist pe marile scene ale lumii, astfel ne vom bucura de un regal muzical pe 3 iunie la Sala Palatului, unde voi avea plăcerea de a-l prezenta", ne-a declarat în exclusivitate Dan Negru.

Al Di Meola a fost nevoit să întrerupă un concert la Arenele Romane după ce a suferit un infarct, fiind transportat de urgență la spitalul Bagdasar Arseni. Cu intervenția promptă a medicilor români, artistul a fost salvat printr-o intervenție chirurgicală impresionantă ce a inclus montarea a patru stenturi la inimă. Recuperat complet, Al Di Meola s-a întors pe scenă pentru a continua să încânte publicul cu talentul său unic.

Dan Negru a rememorat discuțiile avute cu artistul, acesta mărturisind că medicii români l-au readus la viață și i-au oferit o șansă nouă de a se bucura de muzică și de a împărtăși pasiunea sa cu publicul din întreaga lume.

Al Laurence Di Meola, născut pe 22 iulie 1954 în Jersey City, este recunoscut drept unul dintre cei mai mari chitariști de jazz și jazz-fusion ai timpurilor noastre. A debutat la Berklee College of Music din Boston și s-a alăturat trupei lui Chick Corea, Return to Forever, înainte de a începe o carieră solo de succes. Colaborările sale internaționale au adus laolaltă nume grele ale industriei muzicale, precum Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Santana sau John McLaughlin.

Apreciat pentru tehnica sa remarcabilă, Al Di Meola a revoluționat stilul interpretativ la chitară, integrând influențe latino-americane și spaniole într-un mod elegant și extrem de tehnic. Albumele sale, precum „Elegant Gipsy” sau „Splendido Hotel”, sunt considerate opere de artă muzicală ce demonstrează geniul său creativ și pasiunea sa pentru frumos.

Astfel, cel mai bun omagiu adus medicilor români care au salvat viața unui maestru al chitarei este prezența publicului la concertul de la Sala Palatului, unde Al Di Meola va încânta sufletele tuturor cu virtuozitatea sa unică. Să aplaudăm nu doar pentru muzică, ci și pentru eroii noștri din sistemul medical, care demonstrează mereu dedicație și profesionalism în fața provocărilor vieții.Recente pe Ok! Magazine

Cosmin Cernat Insula de 1 milion Kanal D (5) jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png