Al Pacino a fost părăsit de iubita tânără, în vârstă de 29 de ani, care l-a făcut tătic la 83 de ani

7 septembrie, 2023

Încurcate sunt căile amorului. Cel mai trist este că, la un moment dat, copiii sunt afectați de comportamentul uneori nechibzuit al adulților.

Al Pacino și Noor Alfallah, Profimedia jpg

Anul acesta, Noor Alfallah a născut al cincilea copil al marelui actor Al Pacino. Diferența de vârstă dintre ei este de 54 de ani!

Al Pacino, 83 de ani, este din nou un bărbat singur. Vestea că legendarul actor și iubita lui de 29 de ani, Noor Alfallah, s-au despărțit a venit miercuri seara. Potrivit The Blast, ea a depus deja documente legale prin care cere custodia exclusivă a fiului lor de trei luni, Roman Alfallah Pacino. Desigur, va fi vorba și de pensie alimentară.

Fostul cuplu a avut o legătură romantică din aprilie 2022, iar anul acesta, în urmă cu doar trei luni, pe 6 iunie, în LA. a venit pe lume băiețelul lor și lumea întreagă a rămas înmărmurită de veste.

Media, care a văzut documentele, spune că Noor dorește custodia exclusivă, în care sunt permise ”vizitele rezonabile”. Se pare că ea este dispusă și să accepte custodia legală comună, ceea ce i-ar permite actorului implicarea în decizii precum educație, tratament medical și religie. Întrebarea este, mai vrea el asta, la 83 de ani?

Noor Alfallah a inclus un document intitulat „declarația voluntară a filiației”, care a fost semnat de Pacino și care îi recunoaște paternitatea micuțului.

Noor Alfallah cere ca starul din ”Nașul” să-i plătească onorariile avocatului și alte costuri legate de proces. Potrivit publicației, nu a fost specificată o anumită sumă pentru pensia alimentară, iar în California instanța trebuie să stabilească oficial paternitatea și veniturile ambelor părți înainte de a dispune o sumă destinată întreținerii copilului.

Așadar, pensia alimentară care va trebui plătită de Al Pacino se va stabili în funcție de câți bani câștigă acesta anual.

Sursa menționată a precizat că marele actor nu are nimic de obiectat. Și nicio doleanță. El avea deja patru copii, cu trei femei diferite.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg