Alain Delon a fost internat în spital din cauza unor stări de rău acuzate. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu actorul de 83 de ani?

21 iunie, 2019
1 alain delon jpg jpeg

Monstrul sacru al cinematografiei franceze îşi anunţa retragerea din viaţa publică luna trecută, în timpul Festivalului de la Cannes. Acum, auzim că actorul de 83 de ani a fost internat în spital de urgenţă.

Potrivit presei franceze, internarea lui a fost pe fondul unor dureri de cap şi stări de ameţeală acuzate. Alain Delon a fost supus imediat analizelor de control în cadrul spitalului Neuilly-sur-Seine (Hauts-de-Seine), iar, la câteva ore după analize, a fost eliberat.

Pesemne, totul ar fi fost pe fondul aritmiei cardiace, boală cu care se confruntă de mai mulţi ani. Cei din apropierea lui, încearcă să minimalizeze incidentul, spunând că starea de sănătate a actorului este stabilă şi că, în genere, se simte bine. ”Totul e bine, şi-a făcut nişte analize de control. Nimic mai mult”, a fost explicaţia dată de asistenta actorului.

alain delon2 jpg jpeg

Alain Delon, la Cannes 2019: ”Sunt la sfârşitul vieţii!”

Amintim că-n urmă cu câteva săptămâni actorul a fost în centrul atenţiei cu declaraţia şocantă făcută în timpul festivalului de film de la Cannes, în cadrul căreia a fost răsplătit cu trofeul onorific Palm d`Or. ”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.(…) Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere”., spunea pe atunci Alain Delon.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}