Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Ce i-a cerut celebrul actor fiului său

23 martie, 2022
8 alain11 jpg jpeg

A luat o decizie controversată! Actorul a susţinut întotdeauna eutanasierea, dar acum a mers mai departe, după cum dezvăluie fiul său.

Alain Delon i-a smuls fiului său cea mai grea promisiune: că îl va ajuta să moară. Lovit de un accident vascular cerebral în 2019, actorul francez în vârstă de 86 de ani s-a poziţionat mereu în favoarea sinuciderii asistate, „cel mai logic şi firesc lucru”, pentru că „de la o anumită vârstă ai dreptul să pleci în siguranţă”, după cum spune el. Protagonistul unor filme memorabile precum Rocco şi fraţii săi, Samuraiul (de la Rocco şi fraţii săi la Il clan dei siciliani, la La piscina), actorul francez a mers acum mai departe şi i-a cerut fiului său Anthony, în vârstă de 57 de ani, să-i urmeze toate instrucţiunile în cazul în care decide să renunţe la viaţă.

11 alain12 jpg jpeg

„Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat”, a spus Anthony Delon în timpul unui interviu acordat radioului francez RTL, cu ocazia lansării cărţii sale Entre chien et loup (Între câine şi lup). „Tatăl meu a fost marcat de moartea mamei (actriţa şi regizoarea Nathalie Delon, care s-a stins în ianuarie anul trecut, la vârsta de 79 de ani, din cauza cancerului pancreatic)”, a spus el. „A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoţind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară aşa cum trăise, adică alegând mereu, şi alesese eutanasierea. Din fericire, nu s-a recurs la procedură. Spun din fericire pentru că totul era gata, aveam totul pregătit, dar ştiu că ar fi fost greu să o ţin de mână şi să o văd fără viaţă. Deci nu spun că ultima noapte a fost uşoară, dar ultimele ore au fost uşoare pentru că a plecat în pace”.

4 alain21 jpg jpeg

În aceeaşi carte, Anthony Delon povesteşte cum tatăl Alain a fost cel care i-a salvat mama de droguri. „Alain, sunt pe cale să mor, trebuie să faci ceva pentru mine, dar mai ales pentru Anthony”, îi spusese Nathalie fostului ei soţ. Delon a internat-o într-o clinică elveţiană, unde a fost monitorizată 24 de ore pe zi, şi i-a salvat viaţa „Credeam că mama ta va muri”, i-a spus ea fiului ei. — „Nu am vrut să fii orfan”. Acum actorul, care locuieşte de câţiva ani în Elveţia, lângă Geneva, îi cere, la nevoie, un ultim şi trist ajutor fiului său, Anthony, conform Oggi.it.



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg