Alanis Morissette a recunoscut că a fost violată. Ce detalii terifiante au fost făcute publice de artistă

13 septembrie, 2021
4 alanis jpg jpeg

Alanis a vorbit în noul documentar, Jagged, despre un subiect dureros pe care l-a ţinut ascuns. Artista susţine că a fost victima unui viol.

Solista a fost abuzată de mai mulţi bărbaţi adulţi când avea doar 15 ani. Terifiantul episod a avut loc în Canada, unde vârsta consimţământului a crescut de la 14 la 16 ani.

Cântăreaţa a devenit sinceră cu privire la experienţele sale şi la călătoria dificilă pe care a trebuit să o parcurgă până să accepte că a fost abuzată. „Mi-au trebuit ani de terapie să recunosc chiar că a existat un fel de victimizare din partea mea. Acum îmi spun:" Da, sunt toţi pedofili. A fost viol în toată regula ".

Artista a vorbit deschis de-a lungul timpului despre abuzurile sexuale din industria muzicală. Într-un interviu acordat publicaţiei The Sunday Times, Morissette a susţinut că majoritatea femeilor din industrie s-au confruntat cu hărţuirea, agresiunea sau violul la un moment dat în cariera lor. „Este omniprezent - mai mult în muzică, decât în ​​film”. Ea a adăugat, totuşi, că femeile care vor să vorbească „se confruntă cu ameninţarea că îşi vor pierde slujba, reputaţia sau că nu vor fi crezute”. În documentar, ea spune că nu a dat „informaţii specifice” despre experienţele sale, pentru că voia „să-şi protejeze părinţii, fraţii, viitorii parteneri”. 

Ea a continuat: „Ştii că mulţi oameni spun„ de ce a aşteptat acea femeie 30 de ani?. Nu aşteaptă 30 de ani, poate că au fost ameninţate sau familia lor a fost ameninţată. Femeile nu aşteaptă. Cultura noastră nu ascultă".

Documentarul care are un nume inspirat de popularul album din 1995 al lui Morissette- "Jagged Little Pill" - este regizat de celebra Alison Klayman şi urmează să debuteze la Festivalul Internaţional de Film din Toronto pe 14 septembrie. Cântăreaţa va lipsi de la premiera filmului, deoarece este nemulţumită de anumite aspecte ale produsului finit.

Regizorul a comentat absenţa ei: „Bineînţeles că mi-aş dori ca Alanis să fie acolo. A fost un privilegiu să fac acest film şi sunt foarte mândră de el. Sperăm că vor exista şi alte oportunităţi în viitor pentru ca ea să vină la eveniment."

Nu s-a specificat de ce parte a filmului cântăreaţa este nemulţumită, doar că nu va participa.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg