Albertina Ionescu s-a căsătorit religios în Grecia. Imagini de vis din Thassos!

22 mai, 2023

Cu două zile înainte de onomastica soțului ei, vedeta de televiziune a făcut și jurământul religios într-o splendidă locație de pe malul Mării Egee.

Albertina Ionescu nunta Constantin Opris in Thassos, Grecia jpg

De Sfinții Constantin și Elena, Albertina Ionescu și Constantin Opriș au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, la șase luni de la cununia civilă, alegând să se căsătorească într-o bisericuță ortodoxă din Grecia. Splendida locație aleasă pentru nuntă este pe o insulă foarte iubită de români, Thassos, dar într-un resort foarte discret și elegant, Meli Suites Thassos Island, cu camere și ambient de vis, cu mobilier simplu, dar boem, realizat din materiale naturale.

Atât ceremonia religioasă, cât și petrecerea au avut loc în cerc restrâns, printre cei invitați aflându-se și buna prietenă a Albertinei, Malvina Cservenschi. De altfel, prin intermediul contului de socializare al acesteia, am putut trage și noi cu ochiul la frumosul eveniment petrecut pe insula grecească vineri, pe 19 mai.

Albertina Ionescu a avut mai multe rochii de mireasă

Chiar dacă nunta nu a fost una de amploare, mireasa și-a dorit să schimbe mai multe rochii, astfel că am putut-o vedea în două ținute de mătase de inspirație grecească, ambele create de designer-ul Laura Hîncu. Dacă la ceremonia religioasă Albertina a purtat o rochie amplă, cu trenă, la petrecere a ales un model pe un umăr, mai simplu și mai lejer, în care să poată dansa, dar în care să fie la fel de elegantă.

Mirele, care face și el parte din breasla jurnaliștilor, ca realizator de emisiuni la Profit News și la Prima TV, a purtat un costum verde și pantofi fără șireturi.

Cât o privește pe Malvina Cservenschi, aceasta a purtat o rochie diafană, într-o frumoasă nuanță liliachie

Interesant este că atât buchetul miresei, cât și decorul mesei și cel al tortului mirilor au fost realizate cu frunze de măslin. Și, în spiritul grecesc, invitații au dansat sirtaki, au spart farfurii și au degustat vinuri și preparate locale. O nuntă atipică, dar exemplară prin simplitatea și eleganța ei.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg