Album de fotografii: Cum a arătat vacanţa lui Cabral şi-a Andreei Ibacka din Dubai

20 ianuarie, 2014
andreea jumeirah park and beach resize jpeg

Soţii Cabral şi Andreea Ibacka s-au întors foarte impresionaţi din Dubai şi Abu Dhabi unde au vizitat multe obiective turistice, au mers la plajă, la schi, la shopping, pe scurt, au bifat toate activităţile pe care şi le doreau

Soţii Cabral şi Andreea Ibacka s-au întors foarte impresionaţi din Dubai şi Abu Dhabi unde au vizitat multe obiective turistice, au mers la plajă, la schi, la shopping, pe scurt, au bifat toate activităţile pe care şi le doreau de la o vacanţă.

image

“Cel mai tare ne-a impresionat moscheea din Abu Dhabi (Grand Mosque). E greu de explicat în cuvinte ce am simţit. Pe lânga arhitectura şi detaliile extrem de frumoase, luxul şi grija pentru tradiţie, întâmplarea a făcut să putem asculta pe culoarele moscheei rugăciunea de seară. Răsuna prin toate difuzoarele. Şi chiar dacă n-am înţeles o boabă în arabă, încărcătura momentului a fost deosebită, am simţit-o chiar şi noi”, spune Andreea.

image

Cei doi au vizitat locurile alături de un ghid român, au mers la un seminar despre cultura arabă şi chiar le-au cunoscut casele: “În plus, ne-am plimbat prin oraşul vechi, prin bazar, am traversat râul cu abra (gondola lor) şi ne-am plimbat cu ea pe aşa zisele canale amenajate în stil veneţian, am fost pe Palm Jumeirah, am vizitat fostul palat prezidenţial, am fost pe circuitul de Formula 1 şi, într-un final, la mall, normal. Ba chiar am ajuns într-o seară şi la pârtia de schi. Au amenajat una în interior, lungă de 2 kilometri, chiar în mijlocul deşertului, tot la mall”, adaugă Cabral.

image

Cabral şi Andreea au fost şi la plajă, în rest au vizitat foarte mult: “Am urcat şi în Burj Khalifa (cea mai înaltă cladire din lume), asta mulţumită rezervărilor facute online de Cabral încă din Bucureşti. Altfel, n-aveam nicio şansă să urcăm, se înghesuiau turiştii la casa de bilete. A fost incredibil de frumos, avem sute de fotografii de la peste 400 metri deasupra oraşului”, spune Andreea Ibacka.Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg