Alec Baldwin a bătut palma cu familia femeii pe care a ucis-o pe platourile de filmare

6 octombrie, 2022
Alec Baldwin și regretata Halyna Hutchins
Alec Baldwin și regretata Halyna Hutchins

Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia femeii pe care a ucis-o cu arma din recuzită. Actorul a scăpat de proces, iar filmările la producția ”Rust” vor fi reluate. Incredibil, dar producătorul filmului va fi chiar Matthew Hutchins, soțul femeii decedate.

Se pare că acest post a făcut parte din negocierea celor două părți. Soțul regretatei Halyna Hutchins a revenit la sentimente mai bune acum și a bătut palma cu cei implicați. Cineasta și-a pierdut viața tragic la filmările din Mexic, acum un an, în octombrie 2021. La început, soțul promisese că toți vor plăti scump moartea tinerei, însă acum s-a înțeles cu echipa și vor colabora.

Termenii exacți ai înțelegerii nu au fost făcuți publici, însă este vorba evident de bani și de postul de producător, printre altele.

„Am ajuns la o înțelegere, care trebuie să fie aprobată de tribunal. Cazul va fi închis. Producția filmului „Rust”, al cărui producător executiv voi fi eu, va fi reluată cu aceeași echipă în ianuarie 2023. Nu sunt interesat să fac incriminări sau să dau vina pe cineva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident îngrozitor”, a spus Matthew Hutchins într-un comunicat de presă.

De atunci, Alec Baldwin a trăit cu emoții, dar și cu regretul de a fi omorât o altă ființă. Soția i-a dăruit și al șaptelea copil pe care îl au împreună. Actorul mai are o fiică cu actrița Kim Basinger.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg