Alec Baldwin, acuzat oficial de omor prin imprudență, după împușcătura fatală! Ce urmează?

1 februarie, 2023

Clipe grele urmează pentru Alec Baldwin, căci actorul a fost acuzat oficial de omor prin imprudență, după împușcătura fatală de pe platourile de filmare ale producției ”Rust”, din 2021.

alec baldwin JPG

De vină nu a scăpat nici armuriera Hannah Gutierrez-Reed, care a fost, la rândul său, acuzată oficial tot de omor prin imprudență.

Procurorul districtual Mary Carmack-Altwies din New Mexico a depus oficial acuzațiile marți, după ce anunțase la mijlocul lunii ianuarie că va depune acuzațiile până la sfârșitul lunii.

Ancheta desfășurată a concluzionat că există dovezi că Alec Baldwin a manifestat neglijenţă criminală. când un pistol cu care repeta o scenă s-a descărcat şi a eliberat un glonţ real care a ucis-o pe Hutchins.

Alec Baldwin Halyna Hutchins

Heather Brewer, un purtător de cuvânt al parchetului, a declarat că procurorul districtual a depus acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin și Gutierrez-Reed.

Alec Baldwin și Gutierrez-Reed au fost acuzați fiecare de două capete de acuzare pentru ucidere din culpă. Cea mai gravă acuzație - care implică o pedeapsă potențială pedeapsă de cinci ani de închisoare - ar cere procurorilor să convingă un juriu că Alec Baldwin nu a fost doar neglijent, ci și imprudent în utilizarea armei de foc.

Alec Baldwin a negat tot timpul responsabilitatea, pretinzând că a armat pistolul, dar că nu a apăsat pe trăgaci. Mai mult, actorul a plasat vina în culise, susținând că nu era treaba lui să verifice detaliile ce țin de recuzită.

O altă mare necunoscută este cum de s-a putut întâmpla o asemenea tragedie, în condițiile în care armuriera Gutierrez-Reed a susținut, de asemenea, că s-a asigurat înaintea fatalei scene că gloanțele erau oarbe. Apoi a înmânat revolverul asistentului de regie Dave Halls, care i-a dat-o lui Baldwin spunându-i că era un "pistol rece", adică neîncărcat, potrivit poliţiei. Asistentul a recunoscut că odată arma ajunsă la el, nu a mai verificat-o, căci era convins de asigurările pe care i le dăduse armuriera Gutierrez-Reed. El a semnat deja o înţelegere cu procurorii în care admite folosirea neglijentă a unei arme.

Pedeapsa de 5 ani închisoare cu executare poate fi primită de amândoi inculpații, Alec Baldwin și Gutierrez-Reed!

Înainte de anunțul oficial al acuzațiilor de marți, Heather Brewer, una dintre purtătoarele de cuvânt de la Procuratură a spus într-o declarație oficială: ”Dovezile vorbesc de la sine. Procurorul districtual Mary Carmack-Altwies și echipa sunt deciși să se facă dreptate în cazul morții Halyinei Hutchins.”

Halyna Hutchins a fost împușcată mortal pe platourile de filmare ale producției ”Rust” în octombrie 2021, după ce glonțul din arma lui Alec Baldwin a nimerit-o în piept, iar arma era încărcată cu gloanțe adevărate, nu oarbe, cum trebuia să fie. Cineasta avea doar 42 de ani.

Joel Souza, regizorul filmului, a fost și el rănit, dar procurorul a anunțat anterior că nu vor exista acuzații legate de rănile ce au fost pricinuite acestuia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg