Alec Baldwin este dat în judecată de 3 colegi, după ce a pledat ”nevinovat” în tragedia de la filmări

28 februarie, 2023
Alec Baldwin și victima sa, regretata cineastă Halyna Hutchins
Alec Baldwin și victima sa, regretata cineastă Halyna Hutchins

Viața lui Alec Baldwin se complică de la o zi la alta. După ce a pledat nevinovat în cazul împușcăturii mortale de pe platourile de filmare din Mexic, se confruntă cu un nou set de acuzații.

Trei membri ai echipei ”Rust” l-au dat în judecată pe actor, dar și pe producătorii filmului ”Rust” luni. Este o informație obținută de site-ul TMZ.

Cele trei persoane susțin că s-au ales cu anxietate și simptome de stres post-traumatic, în urma episodului șocant și regretabil din octombrie 2021, când cineasta Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă de arma pe care Alec Baldwin o avea în mână și care trebuia să fie încărcată cu gloanțe oarbe.

Alec Baldwin a fost acuzat oficial de omor prin imprudență, după împușcătura fatală de pe platourile de filmare, iar actorul a pledat nevinovat.

Acum, se deschide iată un nou dosar, înaintat de operatorul Ross Addiego, directorul de costumații Doran Curtin și directorul de platou Reese Price. Bărbații se aflau toți pe platourile de filmare amenajate în biserica din New Mexic, de la ferma Bonanza Creek, acolo unde s-a descărcat arma lui Alec Baldwin și a omorât-o pe Halyna Hutchins, în timp ce regizorul Joel Souza a fost rănit.

Addiego, Curtin și Price susțin că se aflau în imediata apropiere a lui Baldwin, atunci când arma s-a descărcat, iar sunetul împușcăturii i-a asurzit.

De ce este acuzat Alec Baldwin?

Pe lângă dosarul de omor deschis, cei trei colegi de platou ai actorului îl acuză pe star de neglijență fatală. Că nu a fost atent la instructajul armelor de foc, că nu s-a asigurat să vadă dacă era într-adevăr o armă albă, că a tras fără rețineri, iar un glonț adevărat a generat o tragedie care nu este rezolvată nici până în ziua de azi.

Avocații lui Alec Baldwin încă nu au dat un punct de vedere oficial, legat de aceste acuzații.

Procurorii l-au acuzat deja pe actor de omor prin imprudență. Inițial, Alec Baldwin a negat că a apăsat pe trăgaciul armei, însă oamenii legii susțin că înregistrările dovedesc clar că degetul său era pe trăgaci, când pistolul s-a declanșat, omorând-o pe femeia de 42 de ani.

Până la soluționarea procesului, starul nu are voie să consume alcool, să dețină armă și să dea detalii despre proces. Filmările întrerupte în 2021 de tragedie urmează să fie reluate în această primăvară.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg